Kontroversi : Serius Tunang Dah?

6:36 PM Yanty Lee 1 Comments




Bertunang?

Gara - gara sekadar gurauan , keadaan makin tegang. Semuanya bila gambar kononnya dah bertukar status sebagai tunangan orang di Facebook. Mestilah bukannya Ty yang upload . Dan tak kisah pun dengan gurauan mereka cuma lain pula ceritanya.

PM (private message) Whatsapp mula masuk dengan ucapan & persoal itu dan ini.

Tapi betul la apa kata kengkawan yang gatai tangan upload untuk suka - suka katakan , kadang - kadang hal camni baru boleh tengok siapa yang "busy body" atau sebenarnya stalker pasal kita.  Pada yang mendoakan , terima kasih.

Sayangnya , kita ni blogger picisan je , awak bukan retis

Hakikatnya ,

Tak mampu nak buat PC.

Tahap kena clear thing up pula kat FB , public lagi. Sedangkan tak pernah la berstatus "krik3" sebelum ini.
FB untuk kerja -kerja tertentu sahaja.

"Si dia" , jangan memandai pula meneka. Baik dan rapat , mesra segala jadah belum tentu ada apa - apa hubungan, jangan pernah mengharap. Belum bersedia untuk semua ni. Ini semua lakonan dunia semata - mata. 

Maaf ye semua , PM tak balas. Niat nak gurau , last - last gua pula stress.

1 comment:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen