Hari Jadi 2015

3:33 PM Yanty Lee 8 Comments



15 . 01 . 2015 | Hari Jadi

Another year grown up somehow age is just a number. 
And I am always sweet 17 sometimes Forever 21. 

Ngee.

Hadiah di hari jadi , hadiah paling awal dan tak lagi dikira kejutan. Hadiah berbentuk benda dari keluarga. Tambahan selebihnya , sendiri. Patutnya , "hadiah" dapat bulan Januari 2015. Dijadikan cerita , segala urusan selesai terlalu cepat. Makanya , dapatlah hadiah dari keluarga dan diri sendiri hampir sebulan awal. Alhamdulillah.

Hadiah di hari jadi? Cukuplah pada yang mengingati seikhlas dari memori data kepala hotak. Tak kurang juga dari notifications  dari segala pelusuk social media. ( Lupa nak hide) 


Jahanam! Paksaan untuk pakai juga topi tu. Troll bila terpacaknya si baby techit atas kek gua , der. 
"Ko kan dak lagi", memang makan carut jawabnya. Manja sangat kah?


"Surprise" with the agenda of you guys even birthday girl is the one who drove you people 
to get her own cake, her balloons , her birthday hat , 
etc for her birthday surprise party from her beloved sisters to surprise her.
Raplah kan lu orang bila terdesak nek juga kereta gua. 

Kejutan yang tak berapa nak menjadi dari akak - akak ofis "paling terkejut" untuk hari jadi Ty tahun ni. Laka - laka hokayh lu orang , walaupun checkmate tapi tenkiu u olls. 


Malamnya , geng #kelabbloggerbenashaari ajak sambut. TQ +Emas Putih untuk makan malam bersama yang lain. tQ +qaseh dalia +KyLe RiL +Fatin Bella & +Najeeb Abdullah .

Makan dan makan , menternak lemak bukan untuk hari jadi yang setahun sekali je. Camna nak layan hasrat +Iena Arryiena untuk "bersantai" pada bulan Mei nanti. 

Anyhow , thank you again and again for the warm wishes and prayers.




Nota tapak kaki : Hari jadi dan jodoh ada kaitan ke , beb? 

8 comments:

  1. Ala comel je birthday girl kena paksa pakai topi cinonet tu. :D

    ReplyDelete
  2. ty happy belated besday! hehee~ mmg xde kaitan jodoh dgn harijadi tapi semua orang suka doakan kita yang baik2 .. mungkin lah kot.. hihihihi

    ReplyDelete
  3. Bestnya dapat surprise dari officemate. Tak pernah merasa pun. Huhu

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen