Penat Duniawi

11:19 PM Yanty Lee 2 Comments

Salam olls ,

Menghilang. Tenggelam , Timbul. 
Blog pun traffik segala ke gaung gamaknya. Bukan disengajakan. Arahan , bila saya yang menurut perintah.

Sibuk dengan kerja hakiki ,kerja yang bakal bertugas di luar kawasan , tolong teman segala kawan sekeliling yang macam - macam kerenah semestinya lebih kepada menyakitkan hati ditambahpula dengan pentingkan diri sendiri.

Bakal outstation minggu kedua dan ketiga. Walaupun banyak dugaan dan rintangan dalam berhubung dengan pihak hotel sekitar Seri Iskandar dan Gambang , Alhamdulillah semuanya In Sha Allah dah OK.

Semoga perjalanan ke sana nanti , baik - baik hendaknya.

Tak cukup tidur , terlalu penat.

Sentiasa rasa lapar , gemukla bila stress ja makan. Oh tidak!

Ke IOI City , melantak dan menternak lemak di Absolutely Thai.


Port untuk orang berada , kalau perasan bajet nak guna barang berjenama sini la tempatnya dari nun jauh dari KL. 

Sedar diri.

Syukran , hari ni dapat lari dari kerja awal dan uruskan urusan gathering birthday 30 Nov 2014 ni nanti. Birthday siapa , dia seorang blogger yang pastinya dikenali di kalangan blogger - blogger lain.

Semoga urusan sehingga hari kejadian baik sahaja.

Stress dan dalam kepala macam - macam yang ada.


Menternak lemak lagi untuk makan malam di Nando's. Hot Peri - Peri yang hot ikut mood sekali.

Penat , dengan segalanya. Masalah sendiri , berdepan dengan manusia yang pentingan diri sendiri tapi tak sedar diri (kata ke orang pandai) , kerja - kerja pejabat dari hakiki ke hakikat. .

Esok nak ke KL untuk food.treaseure hunt. Bertambah boolat ka nanti?

~Perlukan suntikan untuk semangat mnulis blog.

2 comments:

  1. Selalu dengar Absolute Thai tu tp tak pernah sampai sbb macam yg diberitahu, tmpatnya agak berstandard tinggi...ehehhe
    Nando's pon suka juga. Walaupun still sikit mahal, tp masih dlm kemampuan...hehehe
    Tetiba rasa lapar plak...

    Salam singgah :)

    ReplyDelete
  2. bile nak absolute dgn ika pulak ? rinduuuuu :'(

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen