Mood Menulis Blog Hilang

7:16 PM Yanty Lee 7 Comments

Salam u olls ,


Ya ampun , kenapa jadi macam ni? Ke mana perginya semangat menulis blog sendiri ni? Hendak di kata kerja di pejabat bukanlah bertimbun mana pun. 


Heran.

Semangat yang dipasang untuk update setiap hari , lesap begitu saja. Sedangkan ada ja boleh dicoretkan untuk diabadikan dalam blog sebagai kenangan.


Mungkinkah sebab kekangan masa dengan keluarga , sedara mara yang datang bertandang? Argh , bukan alasan munasabah , kan?


Malas? 

Tak , sebab masih membaca blog kengkawan yang lain dan tinggalkan komen - komen. 


Bilik dah kemas , tak lagi serabut mata dan kepala menengoknya. Harap malam minggu ni dapat idea mencurah - cirah untuk terus menulis.

Blog pun tertulis , beramgan nak jadi penulis novel. Huh!

7 comments:

  1. Writer's block tu, ada orang dan penulis novel hilang semangat dan keupayaan menulis sampai bertahun-tahun tau.

    ReplyDelete
  2. kadang2 anis macam tu jugak kak.. kadang2 tenung je blog lame2...huhu...

    ReplyDelete
  3. perkara yang biasa bagi blogger yanty...takpe..tak time ye

    ReplyDelete
  4. bangun ty bangunnnnnn *goyang bahu ty*

    ReplyDelete
  5. kena kuar jalan-jalan nak cari idea kot

    ReplyDelete
  6. Perkara biasa utk semua blogger. Tp bila dah dtg balik mood, sejam pun boleh tulis 2 ke 3 artikel baru.

    ReplyDelete
  7. nak cirah kat mana? hahaha pi kejar mood tu cepat sebelum hilang terus...huuhuu

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen