Burger Byte , Subang Jaya

7:03 AM Yanty Lee 10 Comments


Salam u olls ,

Makan burger lagi. Tapi kali ni di restoran Burger Byte terletak di Subang Jaya.  

 { Naked Burger }


{ Redang Burger }

Portion memang mengenyangkan , perut kenyang sangat lepas makan kedua - dua menu ni. Itu pun kongsi dengan Mummy. 

Restoran ni adalah milik perniagaan seorang artis terkenal , Zizan Razak. Nak kata minat dan sebab ke sini , sangatlah tidak ye. Cumanya kebetulan ada urusan berdekatan jadi lapik perut sampai ke malam.

Dan sebab dah sampai kat area sini , tersinggah beli buku dekat kedai I Am Lejen Press. 

Burger Byte paling dekat Bangi pun ada. 

10 comments:

  1. ooooo mmmm gggggg..............mcm sodap je.iman last mkn kat burger bytes time awal tahun.tu pon just nk rasa apa ghupenyer burger tu

    ReplyDelete
  2. Sedapkan yanty burger naked tu..puas mkn..

    ReplyDelete
  3. tak kisah la saper owner, asalkan sedap :)

    ReplyDelete
  4. Wah wah wah ..sedapnyerr .........

    ReplyDelete
  5. sedapnyaaa.. tak pernah lagi makan di Burger Bite ni.. ni milik Zizan pelawak tu kan?

    ReplyDelete
  6. wow..macam sedap je...dekat je ngan rumah ni..nanti mesti cuba :)

    ReplyDelete
  7. Nampak sedaplah Yanty. Okje tak pernah lagi gi Berger Byte ni....Mcm teringinlah pulak hihi...Ty ni mmg sengaja tau kasi OKje terliur haha

    ReplyDelete
  8. asyik terlupa..ari rabu kedai tutup...ihihi...asl pegi je ari rabu....ngeh3...plg dekt si seri iskandar,perak

    ReplyDelete
  9. Dah rasa japeleno burger dia. sodap ngat ! tapi xrasa naked burger dia lg. tp better kalo kelaparan ambil naked burger. ada sayo ada kentang... perghhhh!

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen