Kemaruk Main Ping Pong

7:11 PM Yanty Lee 5 Comments

Salam u olls ,



Main ping pong pula , kemaruk sangat sedangkan tak reti pun main. Tapi dah terpampang meja ping pong umpama tadah suh main. Apa lagi , main sampai office gelap gelita. Betapa lupa diri bila dapat rentak cara nak main game ni.


{ Gaya itu penting }


Dengan baju kurung , itu perkara biasa ye u olls. Pernah ke Ty main apa - apa game dengan proper attire. Badminton & Futsal ja la setakat ni memang degil main dengan baju kurung. Apa de hal ! Janji puas. Opsss.




Yeah ! This is the spirit. Sibuk dengan kerja bukan bermaksud tak boleh bergaul dan bersuka juga bersukan. Tengok apa dah jadi dengan hakak - hakak kat opis Ty , enjoy betul layan main ping pong. Dari deme menghadap kerja depan PC , atleast berpeluh juga kan main sukan.

Dah jadi aktiviti harian pula , jangan kerja ke laut sudah.

5 comments:

  1. Hehehhe..ktorg kt opis pon sama..meja ping pong dh d ambik alih oleh kaum wanita...hehehee..

    Blogwalking edisi blog..n follow..(^_^)

    ReplyDelete
  2. main ramai2 best...mesti gelak2 je kan...hihi

    ReplyDelete
  3. waaaaahhhhh... macam nak join aje... hik3

    ReplyDelete
  4. Selalu main ping pong dulu..tapi sekarang dah jarang..ping pong entri je..

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen