Makan Sushi King Dengan BFF

by - November 20, 2014

Salam u olls ,

Best part bila balik Penang , dapat jumpa BFF selain keluarga tercinta. Cumanya tak selalu dapat berkumpul dan cukup korum.


Port untuk berjumpa mesti kat Sushi King , tempat kerja Wany. Bukan sekadar jumpa tapi menternak lemak sudah semestinya.



Penuh meja dengan makanan. Restoran sebenarnya dah tutup. Kami ja special customer , siap kereta pun Ty park depan kedai. Kau rasa?

Wajah - wajah kesayangan cheq

Kat Putrajaya ni tak de geng yang suka makan sangat sushi - sushi ni. Sebab tu la balik Penang ja dapat tibai macam ni. Rindu gila kat depa , kempunan pula nak makan sushi.

You May Also Like

10 comments

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen