Makan Sushi King Dengan BFF

9:45 AM Yanty Lee 10 Comments

Salam u olls ,

Best part bila balik Penang , dapat jumpa BFF selain keluarga tercinta. Cumanya tak selalu dapat berkumpul dan cukup korum.


Port untuk berjumpa mesti kat Sushi King , tempat kerja Wany. Bukan sekadar jumpa tapi menternak lemak sudah semestinya.



Penuh meja dengan makanan. Restoran sebenarnya dah tutup. Kami ja special customer , siap kereta pun Ty park depan kedai. Kau rasa?

Wajah - wajah kesayangan cheq

Kat Putrajaya ni tak de geng yang suka makan sangat sushi - sushi ni. Sebab tu la balik Penang ja dapat tibai macam ni. Rindu gila kat depa , kempunan pula nak makan sushi.

10 comments:

  1. Salam perkenalan. Sedapnya food tu.
    Jemput singgah blog saya http://alamwellness.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Papaglamz dari http://www.papaglamz.com/?m=1 sukaaa.... Nmpk sedap jerk...

    ReplyDelete
  3. perghh sushi... terbaik deh.. lama xmkn

    ReplyDelete
  4. sedapnya.. x pernah masuk sushi king.. xde geng..huhu

    ReplyDelete
  5. untung laaaaa suka makan sushi.. hehehehe

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen