Chicken Milani | Kapitan Gurney

9:31 AM Yanty Lee 8 Comments

Salam u olls ,

Nan Cheese + Chicken Milani

Alhamdulillah , dalam tak sihat Ty selamat juga sampai di Penang. Niat balik sebab nak teman mummy di hospital dan nak bersama untuk hari jadi mummy pada hari esok. Di mana mummy Ty sebenarnya officially akan pencen dari perkhidmatan bekerja dalam kerajaan. Yeah , she is sad to leave the sector and job also colleages. But how , times flies too fast. Its time for her to rest.

Happy Retirement , mummy!
And Get Well Soon then we go around and travel with daddy , yeah!

Sampai Penang , BFF Ain jemput dengan mama dia dan singgah sat pi makan sebelum lepak jumpa dengan yang lain. Dalam pukul 11 , kami semua ber6 berkumpul di Kapitan Gurney

Bainun la teringin nak makan Chicken Milani. Pelik geng Ty kat Penang ni , Ty tak balik tak pi makan ka kat situ? Krik3 kan. Berpakat dan bersepakat sebab tu semua setuju untuk makan malam bersama akhirnya berhasil. Atlast semua ada semeja.

Rindu. Dulu memang ada masalah tapi sayu hati , bila masa berlalu dan sejak mummy tak berapa sihat. Ukhuwah antara satu sama lain semakin erat. Hati pun dah tak ada lagi marah. Tua dah kot. 

Friends , dalam marah - marah sebenarnya ada sayang dan kasih. Bukan diam , terus ada benci. Cuma memberi ruang dan masa untuk sedar tanpa tuding jari siapa betul dan salah sebab tak siapa sempurna.

I love everyone.

8 comments:

  1. ok ty, ini membuatkan akak lapar balik ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan waktu malam baru surrr kak...

      Delete
  2. I love u 2... Next time kita p makan agi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baikla tapi bukan dah start diet ka?

      Delete
  3. Sila belanja ena makan kat sini nantiiiiiiiiiii! aaaauummmmmmm!

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sha allah klu masa ena dtg.. orang da kat sini :-)

      Delete
  4. Replies
    1. Ty lik Penang wajib pi singgah. .. jom2..hee

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen