Bonanza Sushi King 2014

10:42 AM Yanty Lee 10 Comments


Salam u olls , 


Arrggghhhh ! Bonanza Sushi King dah berlangsung dari awal bulan Mac 2014 tapi sayangnya Ty tak berapa ada masa untuk singgah ke mana - mana restoran Sushi  King untuk menternak lemak dengan sushi dan sebagainya atas beberapa sebab tertentu. 

Sebab nya Ty sibuk dengan urusan keluarga yang juga diselit-belit-sembelitkan dengan kerja pejabat hakiki dan blog juga.

Mood pun ke laut. Esok dah last day , nampaknya nanti balik Penang la kena ajak geng dekat sana pi serang outlet Prangin Mall , Opps. Kenapa Prangin Mall , Assistant Manager cun kot. Mohon open table, tuan badan , penat taw puji ni.

Kawan kat Putrajaya tak ramai pula yang gemar makan sushi , tekak melayu banyaklah. Sadiskan?

Sakit , sendiri tak terjaga diri bila sibuk jaga dan urusan hal ehwal keluarga juga kawan. Akhirnya demam jua. Kecundang juga Ty , redha. Sakit penghapus dosa , fullstop

***
Korang ada yang suka makan sushi tak?

10 comments:

  1. too bad akak tak makan sushi...hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai , kenapa kak kenapa? Cuba la... pasti suka!

      Delete
  2. Replies
    1. Zarif jom!!! hahaha.... xde geng ni..

      Delete
  3. masalahnya kalau bab2 makanan jepang ni KA x leh nk telan hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Why KA Why? jom pi dgn Ty pasti boleh telan punya , =D

      Delete
  4. Assalamualaikum TY, alaa ruginya kita tak makan sushi. hihi singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila! Sangatla rugi.... common oh please! TQ nnt Ty menabung sampai jadi bukit. eh =D

      Delete
  5. Replies
    1. uwaaaa kenapa mama papa all xmakan? sob sob sob...

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen