Bonanza Sushi King 2014

Wednesday, March 19, 2014


Salam u olls , 


Arrggghhhh ! Bonanza Sushi King dah berlangsung dari awal bulan Mac 2014 tapi sayangnya Ty tak berapa ada masa untuk singgah ke mana - mana restoran Sushi  King untuk menternak lemak dengan sushi dan sebagainya atas beberapa sebab tertentu. 

Sebab nya Ty sibuk dengan urusan keluarga yang juga diselit-belit-sembelitkan dengan kerja pejabat hakiki dan blog juga.

Mood pun ke laut. Esok dah last day , nampaknya nanti balik Penang la kena ajak geng dekat sana pi serang outlet Prangin Mall , Opps. Kenapa Prangin Mall , Assistant Manager cun kot. Mohon open table, tuan badan , penat taw puji ni.

Kawan kat Putrajaya tak ramai pula yang gemar makan sushi , tekak melayu banyaklah. Sadiskan?

Sakit , sendiri tak terjaga diri bila sibuk jaga dan urusan hal ehwal keluarga juga kawan. Akhirnya demam jua. Kecundang juga Ty , redha. Sakit penghapus dosa , fullstop

***
Korang ada yang suka makan sushi tak?

10 comments

  1. too bad akak tak makan sushi...hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai , kenapa kak kenapa? Cuba la... pasti suka!

      Delete
  2. masalahnya kalau bab2 makanan jepang ni KA x leh nk telan hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Why KA Why? jom pi dgn Ty pasti boleh telan punya , =D

      Delete
  3. Assalamualaikum TY, alaa ruginya kita tak makan sushi. hihi singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila! Sangatla rugi.... common oh please! TQ nnt Ty menabung sampai jadi bukit. eh =D

      Delete
  4. mama tak makan pulak sushi ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. uwaaaa kenapa mama papa all xmakan? sob sob sob...

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.