Blogger Dan Futsal

11:49 PM Yanty Lee 6 Comments

Salam u olls ,

Malam hujung minggu yang bosan bila hidup seorang yang bujang tera tang tang , Ty mengekoq Kak Sue Izza ke gelanggang futsal di Presint 10.

Oh , bukan Ty dan Kak Sue Izza yang beraksi dan mengeluarkan peluh bermain futsal. Nak jadi pom pom girl pun tidak. Sekadar lepak dan usha aksi - aksi blogger jejaka yang hebat beraksi.


Manakah si awek - awek blogger? Tak layan game futsal ke? Suram je tanpa bunga menyinarkan si kumbang - kumbang di malam hujung minggu.

Bila tengok ada team main bola tampar , rindu pula nak main juga. Bila la gamaknya , kaki sukan tak da. Tengok orang bersuka ni , membuak rasa nak giat balik bersukan tapi semuanya hambar je.

Apapun jangan sangka blogger hanya tahu ketuk keyboard untuk menaip di blog masing - masing sahaja tapi kaki sorang - sorang pun ligat beraksi di gelanggang sampai ada yang tergolek lah , gegar peyot yang comel - comel. Eh! Oppss.

Yeah , terisi juga kehidupan seorang yang bujang ni. 

6 comments:

  1. gegar peyut jgn sebut.. sensitif... he he

    ReplyDelete
  2. pasni gigirl pulak la..hahaha..tapi putarajaya jauh la pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye r tu gegurl , bila zaman la agaknya... bukan Ty yg organise kn tny MB..

      Delete
  3. lama CN tak berfutsal..last masa single mingle, dah jadi mak budak mmg tak la berfutsal ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai , berfutsal la dengna anak2 CN heheehe

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen