Telur Berbentuk LOVE

11:22 AM Yanty Lee 12 Comments


Terjumpa di Facebook ketika berfacebooking dan sangat menarik perhatian Ty untuk kongsi dan mungkin juga akan cuba di akan datang.

Telur yang dikatakan berbentuk LOVE ni , bukan semula jadi terbentuk tetapi dengan usaha kita sendiri ianya akan terbentuk , usaha untuk buat ni Ty rasa tak menggunakan kos yang banyak pun. Simple and easy..kan?


Jom cuba u olls , bagi yang dah berkahwin boleh la amik hati dan tingkatkan selera si suami dan juga anak - anak dengan penuh kasing sayang. Kalau single tak ade hal lah , tunjuk bakat ni pada seisi keluarga,ye la selalu emak je (atau ayah) yang sediakan makanan pada anak - anak , apa salahnya kan jika kita pula membuat demikian. Tak pun ambil hati mak mertua , HAHA ... ke over sangat?

Walauapapun , selamat mencuba yer u olls.

12 comments:

  1. nak try la...mesti ayat ni kuar dari mulut Mr D :
    "ko dah kenapa?"...haahaahaaa...itu la makhluk paling tak romantik dlm dunia..heeeee...

    ReplyDelete
  2. nak suh wife cubo buat la...papa mifz tangan tak berseni...hehe

    ReplyDelete
  3. puteri rimba: Buat je , pastu hidang , kalau bagitau awal2 xsurprise.. =) Chaiyok!

    ReplyDelete
  4. Eila : sweet je ke? masak la apa2 ley Ty nek makan sesame =)

    ReplyDelete
  5. Papa Mifz : belum cuba belum tahu , okey gak suh wifey try.. =)

    ReplyDelete
  6. alalal , comel je :) nk try jugak ^^

    ReplyDelete
  7. Spudin: InsyAllah , tpi bila nya nk bgi mkn tu? Hahaha

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen