Kad Pengenalan Aaron Aziz Yang Betul

5:04 PM Yanty Lee 6 Comments

Salam U olls,

Baru - baru ini banyak belog yang mengwar-warkan cerita tak best gitu mengenai pelakon lelaki terkenal dari Singapore ; Aaron Aziz.

Cerita apa? Gambar kad pengenalan dan nama Aaron Aziz yang fake!

So dengan ini Aaron Aziz  telah pun menunjukkan bukti yang semuanya adalah tidak benar dengan menunjukkan kad pengenalan dia yang asli.

Meh terjah!


Hah , dah puas hati tak korang , jangan bikin gossip xbest  lagi ye. Cuba bayangkan kalau orang reka cerita pasal korang dan spread news ada kau suka?

Ty , respect giler dengan bro Aaron Aziz!

6 comments:

  1. dah terkena baru nak tunjuk bukti. hehehe...

    ReplyDelete
  2. aiyarkkk.. perlu ke nak buat mcm tuu.. ggu kja dia ja.. aiyooo.. tu da tunju yg betoii

    ReplyDelete
  3. aswadz : Yelah dah terkenalah baru nak tunjuk Xkan poyo nak tayang IC sesuke hati plak..?

    ReplyDelete
  4. Ana Farhana : Perlu sebab telah melibatkan maruah diri dia.

    ReplyDelete
  5. Nape aaron tak wat medicure? alahai kuku dah serabai tu..

    ReplyDelete
  6. Cik Liza: adoyai...kenapa nk komen kuku dia..haha...

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen