Pengiraan Pemindahan Gaji

5:48 PM Yanty Lee 8 Comments

Salam U olls , 

Bagi sesiapa yang tergolong daripada PA (Penjawat Awam) boleh la mengira pelarasan gaji u olls yang khabarnya akan dibayar pada April 2012 ni.

Klik pada image untuk ke laman web yang membolehkan u olls mengira , tetapi tak perlukan sebarang kalkulator sebab u olls hanya perlu key in amaun gaji sahaja  dan klik pada butang KLIK , automatically  akan tolong kirakan untuk u olls.



Lepas dah kira tu leh la bajet - bajet untuk nak belanja me , erk? Haha..Kidding u olls, gunakanlah dengan sewajarnya dan berfaedah yer.



8 comments:

  1. pHat: Untunglah sikit kan dari tak dapat langsung..

    ReplyDelete
  2. oo ok2..bru taw..nk try ni..hehe

    ReplyDelete
  3. Eila : Lorh nama ja kerja JPA , adoiii xpe2 dah kira kan, masyuk x?

    ReplyDelete
  4. ehh , fz pun post pasal ni. auto post . hihihi :p

    ReplyDelete
  5. fizafantagiro : Ty dah tahu ni sebab ty kerja tempat ni lagi pun BF ty yang handle Gaji ,Elaun.. tu saje sharing sikit - sikit. Kebetulan kan?

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen