LUNCH at The Manhattan Fish Market

4:51 PM Yanty Lee 4 Comments

Salam u olls ,

Sharing is caring. Jadi nak habaq ni , tadi lunch lepas pos perfume untuk pemenang GA yang bertuah yang Ty sponsor aje bukan anjur GA pun huhu .. punya pusing satu Alamanda memikirkan serta memerahkan otak nak lunch mana , at last singgah The Manhattan Fish Market.

Makanan yang dimakan sangat mengenyangkan untuk 5 orang kami di restaurant tersebut. Tengah ada promotion beb , apa lagi terjah dan ternakanlah lemak korang di mana - mana The Manhattan Fish Market yang berhampiran.

My lunch is ;




Amacam ade terliur tak? Nampak sikit ke , tolong la 5 perut pun dah rasa macam sarat nak berjalan. Dan sangat lah berbaloi bila makan sampai licin dan tong -tong so tak rasa membazir. 

Banyak lagi deal yang dipromosikan , boleh brek kecemasan jap dekat laman sosial The Manhattan Fish Market.
Amacam berbaloi tak harga dengan 5 orang kebuluran makan , HeHe






4 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen