Bonanza RM2 Sushi King

5:56 PM Yanty Lee 4 Comments

Salam U Olls ,

Sushi King tengah promosi Bonanza RM2 1 Malaysia. Jadi mesti lah mau serbu juga, alhamdulillah semalam masa pergi Alamanda , tak perlu beratur panjang. Walaupun perut dah kenyang tapi still make it as evening tea dan early dinner with ♥  .

Apa yang gua bedal kat Sushi King semalam.

Ebi Ten

Edamame

Golden Ball *favourite*

Takohachi Sushi

Kani Mayo

Green Tea


Apa-apa pun I still miss Sugomori Egg Mayo tapi dah tak ade dalam menu lagi. Sangat sedih. Kenapa kah?
Tolong la ada balik , PLEASE =)


Wany , syorkan la kepada pihak pengurusan!

Belajar makan sushi sejak kawan baik kerja di Sushi King E-Gate , Penang. Sampai kadang -kadang terliur bila ada di Putrajaya. Balik saja ke Pulau Pinang , mesti melepak di tempat kerja sambil tunggu dia habis kerja.
Thank you , Wany! *tapi tekak ni hanya mampu telan yang masak je , yang mentah tu masih tidak bisa.

For those yang dah serbu bonanza di thumbs up bagi yang belum cepat-cepat la ye , di KL sampai 19th April sahaja.Tempat lain dah over pun. Tunggu lah lagi nanti pula.

私たちは寿司を食べましょう

4 comments:

  1. Sampan tu dah xder dh.... Nanti aku ajaq hg makan raw nya k... Pastu kita makan ice cream green tea wit choc sedap..... Next month sushi king launch new menu.... So x sabaq nak ajaq hg p makan.... Miss u my dear....

    ReplyDelete
  2. Wany : RAW? arghhh pa kah? Sampan tu sedap , kenapa out kan dari MENU? Baiklah nnt I balik try latest menu plak =)

    ReplyDelete
  3. mana saya??....xda pic saya???....=( spb sob..

    ReplyDelete
  4. ApiezYanty151 : Memang xde amik gambar awak pun ...hihi

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen