Seth Tan | Malek

11:03 PM Yanty Lee 2 Comments


*Yanty=Gua

Hari ini gua lik dari kerja gua terus serbu Alamanda dengan cinta gua . Memang niat mau layan ni crita baek punya hari ni dari semalam lagi. Gua mau beli tiket dari semalam tapi kawan gua terseliuh dia jual tiket sama kitaorang sebab dia mau rehat.

Mau tau ka apa crita gua pegi tengok ka? 9 Jun 2011 apa crita ada sana panggung? Aiya! Xda tau meh?

KL Gangster ! Arahan itu Shark eh silap sudah ...Syamsul Yusof , watak dia bawa dalam ni crita baru
nama Shark. Banyak gila ni orang.



Gua memang salute la ini crita , terbaeeek! Gua tak tiaw lu , lu xcaya lu angkat kasi tengok dulu. Baru lu crita. Kalo lu tarak suka lu bikin lu nya sendiri crita , senang .. abis crita. Haha..

Gua memang layan ar crita ni ,  abang besar sudah keluar ma mana leh gua tak layan kan? Gua redha tak
tengok Nora Elena tapi gua layan TonTon la mana leh gua missed , nanti gila ka sewel datang susah
owh.. mesti sengat  dua-dua crita itu taiko  main la!

Gua memang xleh blah tengok abang long Fadil   , lawak bodoh .. Ehh..siaal lah! Puiiihh~ Zizan oh 
Zizan LOL Very the kelakar!

Malek? Seth Tan? Pergh....nak jatuh cinta leh x cayang? Hahaha....

Lu orang kasi box office la ini crita leh ada lagi gempak nya crita lepas ni. Njoy watching!

2 comments:

  1. memang filem tu best
    hahaha
    xleh tahan abang long fadil
    terdengar ada orang panggil pastu lari
    hahahaha

    Review Filem KL Gangster

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen