JFK + AdeQ + ME

8:06 PM Yanty Lee 0 Comments



OMG!!! 

Oh  My God!
and 
Oh Menarik Gila!

Korang nak tahu kenapa? Mai sini ... rapat-rapat lagi. Al-kisah nya , tengah busy re-deco blog tertiba tergerak hati nak check email YaHoo! Tengah checking Facebook notification ada 1 email notification dari someone (sorry tak dapat nak mention atas sebab tertentu) yang tag me : ‎Yanty [email protected]#$%^&* is that you with Shidi? apa lagi terus KLIK dan terus ke link FB tue , cer teka gambar apa? Sangat tak sangka kot! Terkejut terdiam terkedu lidah tak berbahasa. Weyh gila argh aku nye gambar dah la buruk leh la celebriti ni sumbat dalam page dia argh........ Gambar dulu zaman aku kurus masa sekolah kot! Mak aih sangat speechless gila ! 
TQ, JFK! 

picture?

gambar?

photo?

mana?????




THIS IS THE PICTURE


Haha hoho hihi kahkahkah lalala very the buruk , kan?  Kenapa lah aku berupa dengan sedemikian sangat serrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... janji glamor haha boleh? Redha ja sekali sekala masuk public figure kan. 

Pesanan : LIKE page JFK di FB tapi jangan lah comment dekat gambar ni. Tenkiu!

0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen