HOT BALLOON FIESTA

8:03 PM Yanty Lee 2 Comments

HOT BALLOON FIESTA

Dah 3 tahun mencari rezeki di Putrajaya ,
Kerja-Kerja-dan-Kerja yang sangat sibuk & berlambak,
Dah 3 tahun & 3 kali ada pesta Hot Balloon kat Putrajaya  ,
Tapi Hot Balloon Fiesta ni sekali pun tak pernah jejak.

Seolah-olah sia-sia je kan ade je kat Putrajaya tak pi-pi pown!

Bulan FEB-MAC , sejak rusuhan di Mesir & Jepun plak bencana alam & bakal kluar result SPM ,
mmg BUSY n bakal sgt2 BUSY. Hurm well , Berkhidmat Untuk Negara lah katakan.


O-K-A-Y , back to our topic above. 
HOT BALLOON FIESTA mula beraksi di sekitar Presint 2 - Monumen Alaf Baru bermula jam 
7pagi-9malam pada 17hbMac-20hb Mac 2010

Pa lagi yang mana free pakat ramai2 la pi serbu.

Sesiapa yang dah pergi meh la share story mory! (tapi bukan bagi jeles I okay, hehe). 
Untuk maklumat lebih lanjut korang leh lawati laman web INI.

p/s: ME dah kerja berminggu bermalam - rest je kat rumah , esok;sabtu-nak pi makan kenduri Mrs.VIP & ahad-just rest n relax)

nJoy ye keKorAng!


Lepas baca entry singgah la ke ruang komen , dan seKLIK  juga, TQ.




2 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen