BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

8:20 PM Yanty Lee 21 Comments

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


Latar Belakang
-  Nama Panjang : Rosniyanti
- Nama Pendek : Yanty
- Umur : 24 tahun 
- Asal : Pulau Pinang 

Profesion
- Pembantu Tadbir di sebuah Jabatan sekitar Putrajaya sejak 3 tahun yang lepas

Blog Fav
- BA : banyak idea yang dikongsi , pengalaman blogger otai dan semuanya (xterkata la bro!)
- Mat Gebu : Resepi !! 

Blog X suka
- Masih baru di dunia blog , X da plak yang xsuka. OK je xkisah la cerita pasal pe pun ; bf/gf/friend/enemy/fam/work/study & etc.
Layan je for me blog ala-ala diary juga so hak masing-masing nak mengomel ntah apa-apa pun.
Janji Keep BLOGGING & WRITING !

Impian terhadap blog ku ini
- Dapat pembaca yang kunjungi dengan memberi tunjuk ajar lagi kepada newbie untuk terus merepek  di blog macam semua blogger yang otai -otai dengan idea mencurah-curah.
So , drop your blog url di eXchangeLink on my blog untuk I timba ilmu dari korang!




Lepas baca entry singgah la ke ruang komen , dan seKLIK  juga, TQ.



21 comments:

  1. @DiDiE eLa Didie , Penang dekat Tmn Pekaka, sg.Dua (dkt dgn USM)..didie? tp now kerja kt Putrajaya

    ReplyDelete
  2. salam Yanti...

    org Utaqa jugak kaa...eeheheheh

    baguih..baguih,ada geng mcm nie...eheheh

    yanti,NICE TOO MEET U DEAR =D

    ReplyDelete
  3. @-oP_ida- wasalam Ida
    a'a org Utara gak.. hikhik

    yeah kita de geng dah leh buat club blogger Penang ka reunion ke

    sesame sis Nice To Know U Here Too

    ReplyDelete
  4. Follower no. 49, tq sebab terjah blog saya.

    ReplyDelete
  5. oh yeahhhh.....bolew saja..
    apriL nie kaa kita jmpak...eheheh

    lepak=lepak makan nasik kandaq.....hahahahah

    yanti, dok mana? kaknida belah tanah besaq

    ReplyDelete
  6. @GreenAppleKu.com tQ for following boleh tunjuk ajar pd newbie pd saya.

    @-oP_ida- Kak Ida , Yanty kj kat Putrajaya. Bulan April? Hurm will drop note kat blog sis nnt if yanty lik Penang. Wa lama xmkn nasi kandaQ last pi Hameediah

    ReplyDelete
  7. yantiey:wahhh nice blog...suke sgt effa tgk blog yantiey...okeh..sntiasa beri tunjuk ajar kat effa..i loike...;-)

    ReplyDelete
  8. @effa eFFa , biasa2 jew blog ni. Masih baru lagi di dalam dunia blog. Sesama kita tunjuk ajar & belajar ttg blog ye.

    NICE TO KNOW U ,EffA! :D

    ReplyDelete
  9. salam kenal orang penang..:)

    meh ke rumah..
    ~like mother like son~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  10. @Dda Ly
    Salam perkenalan jugak buat Dda Ly

    Will dr0p by s00n

    ReplyDelete
  11. slmt bknalan.
    singgah dari segmen BA
    n terus follow yanty ^^

    hang kat tmn pekaka ka? saya balik pulau hihi

    jemput ziarah

    http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/kapal-terbang-vs-kereta-mana-satu-oihh.html

    ReplyDelete
  12. @Diari-Selebriti-Mama salam perkenalan jugak dear ,
    tQ singgah dr BA & follow yanty :D

    Ha cheq dok tmn pekaka tp keja kt Putrajaya la ni, cuti balik la jmp mummy & daddy n kengkwn smua.
    Balik pulau? durian? Air terjun!!
    Tapi mlm new year cheq bw bf cheq dr KL(org Ganu) jln tertiba cheq nampak poncong arghhh.....sorang je nampak.

    Okay,nnt pi terjah blog na.

    ReplyDelete
  13. orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
    salam perkenalan...
    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. @Kei Seichi: salam perkenalan...tq..akn drop by ur blog nnt..

    ReplyDelete
  15. selamat berkenalan....saya blogger kl...
    :)

    jom jadi member nak???

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen