CIK EPAL CONTEST

9:16 AM Yanty Lee 9 Comments




" CIK EPAL CONTEST "
*black and white*


Korang yang berminat untuk join contest Cik Epal , jom !
*klik di banner untuk maklumat lebih lanjut*

Cik Epal , ini gambar *black and white* nya ,


Dan ini plak slogan nya ;

" SAYA MEMBACA BLOG CIK EPAL KERANA ringkas dan tidak semak kepala untuk membaca dan simple and nice blog.Banyak info untuk bloggers baru macam saya untuk terus belajar dan berjuang untuk tidak berhenti menulis. Dan sangat suka ayat menternak Cik Epal very the cool."

Lastly , di TAG dua bloggers
&
~ Adeq Sakinah



Lepas baca entry singgah la ke ruang komen , dan seKLIK  juga, TQ.





9 comments:

  1. warrrrgghhhh..yantiey tag di saat akak nora kelam kelibut..akak cuba ya..kalo tak termampu namo nangis ya...tq tag akak

    ReplyDelete
  2. @cik EPAL: welcome Cik Epal , hope tak di Reject hihi

    @Nora Shahaira : akak nora , kenapa plak kelam kabut ni? uwaaa...hikhik

    ReplyDelete
  3. hi yantiey, awak suka masuk contest kan. Sy dah tag awak. hehehe jgn mara haaa...ni link nye:

    http://celotehbongsu.blogspot.com/2011/03/contest-senyum-paling-ceria.html

    ReplyDelete
  4. gudluck dear .. first time visit .. come drop by my blog .. newbie here .. :)

    http://lovecintanana.blogspot.com/

    lovecinta--->nana

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen