Menu Baru KENNY ROGERS ROASTERS - Honey Glazed Chicken

5:37 PM Yanty Lee 21 Comments


Honey Glazed Chicken 

Honey Glazed Chicken  , menu terbaru daripada Kenny Rogers ROASTERS yang mana ayam nya dipanggang setelah diperapkan dengan sitrus herba istimewa serta bersalutkan madu . Hidangan ini dilengkapi dengan tiga (3) hidangan sampingan pilihan sendiri. Rasa madu pasti memenuhi selera si pemakan. 

Kelazatan Kenny's Honey Glazed Chicken boleh dinikmati dalam tiga (3) pilihan hidangan ; 
-    Honey Glazed Chicken Meal ;
-    Honey Glazed Chicken Lite Meal ; dan
-    Honey Glazed Chicken Soup Meal
yang mana harga hidangan masing - masing adalah bermula dari RM19.36* ke atas.

Kenapa hidangan terbaru ini berasaskan "madu" , kerana KRR ingin mengekalkan tarikan rendah kalori di samping manfaat madu kepada kesihatan adalah terbukti setelah dieksperimenkan bersama ramuan semula jadi bagi hidangan ini. Selain berkhasiat , juga sesuai untuk misi gaya hidup yang sihat.

kredit to +Lan Careno 

Bersempena dengan promosi Kenny's Honey Glazed Chicken yang Ty makan di atas ni , ada tambahan promosi istimewa bagi para pemegang Kad KRR ! U oll semua berpeluang untuk ; 
-    Tambah RM3.50* untuk Soup of the day & Single Happiness / Iced Lemon Tea dengan pembelian hidangan  Honey Glazed Chicken Meal sahaja ;
-      5% diskaun bagi jumlah keseluruhan bil dengan sebarang pembelian Kenny's Honey Glazed Chicken .

Untuk dapatkan Kad KRR , boleh dapatkan lanjut di sini : KRR Reload Card [klik]

Dan sebarang maklumat lebih lanjut , dapatkannya di ;
Laman Web Rasmi KRR : Kenny Rogers ROASTER [klik] 
Facebook Rasmi KRR : Kenny Rogers ROASTER Malaysia [klik]

Tunggu apa lagi , cuba lah rasa sendiri kelainan menu baru ini di KRR berdekatan.

21 comments:

  1. lama gila x makan KR.. hehehe.. nak jenguk pun sorang diri..
    ceq malu nak p sorang haha..

    ReplyDelete
  2. ok Ty, bulan November nanti belanja akak yang ni tau hehe :D

    ReplyDelete
  3. Salam singgah pagi dr http://seindahcerita.blogspot.com/
    lama dah tak pergi....nampak sedap...

    ReplyDelete
  4. lama tak pekena KRR ni... yummyyy....

    ReplyDelete
  5. bleh dah nak apply jd duta kenny rogers..

    ReplyDelete
  6. last makan kenny masa uwais 4 bulan. lama dah kan? huuuuu

    ReplyDelete
  7. OKje suka ayam KKR ni....... sedap! Tapi tulah ....kalau dah makan 5 orang rasa mcm kurang berbaloi pulak huhu....
    Sedap ke tak Ty....rasa madulah ek....hihi

    ReplyDelete
  8. nampak sedap. lama jgak tak makan kenny rogers. nanti nak try la :)

    ReplyDelete
  9. Folllower #975

    Sedapnyaa, dah lama tak makan kat Kenny Rogers. Nyummm

    ReplyDelete
  10. Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
    http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
    JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
    Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

    Contact Person :
    Mobile Phone : +6281322167717
    WhatsApp : +6281214741600
    +6281220477335
    Email : [email protected]
    Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

    Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
    Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
    Wassalam..wr.wb..

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen