Batal Percutian Ke Lombok

9:20 AM Yanty Lee 16 Comments




Percutian ke Lombok dengan +Emas Putih terpaksa dibatalkan. Atas beberapa urusan peribadi dan kekangan keadaan kedua - dua pihak. 

We just burn our flight tickets.

Sebaliknya , ada hikmah. Urusan keluarga diutamakan. May Allah swt ease everything and smooth my journey back and his too. Amin Ya Rabbal Alamin.

Tak dapat tidur hotel berehat pun takpa  , janji dapat gak tidur hospital teman orang tersayang.

16 comments:

  1. Alahai sayangnya.....akak akan ke Lombok hhujung November....x sabar nak pergi

    ReplyDelete
  2. Insyallah nti ada lah rezeki tu nanti
    iols pun tingin nak pi sana..
    lg murah kut banding lau pergi pulau rawa tu

    ReplyDelete
  3. Salam Jumaat..
    Singgah melawat blog pagi ini..:)
    Tak apa..InsyaÁllah pengorbanan yang kita buat itu adalah yang terbaik...
    InsyaÁllah ada rezeki nant boleh pergi dengan hati yang lebih tenang :)

    ReplyDelete
  4. vahhh vahhhh sape tersayang tuuu.hehehe

    ReplyDelete
  5. Insyaallah....nti akan ada rezeki ke sana

    ReplyDelete
  6. Ada hikmah tu. kalau pergi pun tapi hati tak tenang dok ingat org tersayang, konpem tak enjoy kan

    ReplyDelete
  7. ada rezeki lagi nanti. takpee. just chill

    #jemput ke blog buruk saya yee nanti. peaceee :)

    ReplyDelete
  8. Assalam Ty,
    AMIN
    moga segalanya baiik2 sahaja naaaaa

    ReplyDelete
  9. xpe t kite g cuti lombok ulu lamgat yeee

    ReplyDelete
  10. takpe..untuk insan tersayang sanggup bekorban apa saja..lain kali ada rezeki boleh pergi lagi

    ReplyDelete
  11. Assalamulaikum ty... InsyaAllah nanti ada rezeki tu sabar ya... #BloggerUtara

    ReplyDelete
  12. nanti Allah ganti dengan yang lebih baik..trust Allah..in sya Allah..

    ReplyDelete
  13. ada hikmah for everything.. nanti boleh plan lain =)

    ReplyDelete
  14. Wahhhh.....sayangnya Ty.....
    Tapi tak per.... duit boleh cari lagi kan....
    Tu pantai kat Lombok ke tu? Cantiknya....subhanallah

    ReplyDelete
  15. Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
    http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
    JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
    Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

    Contact Person :
    Mobile Phone : +6281322167717
    WhatsApp : +6281214741600
    +6281220477335
    Email : [email protected]
    Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

    Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
    Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
    Wassalam..wr.wb..

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen