Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari 2015

8:40 AM Yanty Lee 28 Comments



Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari 2015 | Alhamdulillah , semuanya berjalan dengan lancar dengan kerahan tenaga AJK yang mantap dan jitu yang diketuai oleh Lan Careno. Ada beberapa isu berbangkit dari pihak resort yang kami menginap juga menjalankan aktiviti sepanjang 3 hari 2 malam namun kami tetap bersatu untuk menjayakan juga dan bergembira dengan apa yang ada.

Resort yang terletak di Hulu Langat ini sangatlah not recommended untuk u olls datang untuk sebarang aktiviti , Ty sendiri takkan kembali. 

Apa - apapun geng blogger Kelab Blogger Ben Ashaari memang havoc jadi semuanya memang jadi meriah dan boombastic

Antara aktiviti yang kami geng blogger dapat buat di sana , 
        - Pertandingan Karaoke
        - Senaman Poco - Poco
        - Flying Fox
        - Sukan Rakyat [ darat & air ]
        - BBQ
        - Persembahan Petunjukkan Api
        - Zumba
        - Jungle Trekking 

Sukan Rakyat : Terompah Gergasi

Sukan Rakyat : Kepit Bola

Sukan Rakyat : Pancing Tin

Memang mencabar sebenarnya sukan rakyat ni. Tambahanpula bila acara Bowling Kelapa , tak fahamnya macam mana seterror - terror i olls , bole terbabas tolong hit pin kumpulan sebelah si Biru. Buta - buta ja depa dapat point. Geng Mak Ko Ijau , percaya lah saya tak belot !

Pertunjukkan Api

Untuk gambar yang memang memukau mata u olls , sila terjah sini - Instagram Kelab Blogger Ben Ashaari [klik] untuk tengok sendiri bertapa happening nya kami Kelab Blogger Ben Ashaari sepanjang 3 hari di Hulu Langat.

Lucky !

Sepanjang umur hidup ini memang tak bertuah , tertiba malam penutup ada Cabutan Bertuah dan bila nama dipanggil macam Wah, I am a lucky girl ! Alhamdulillah , terima kasih pada  +team umie official !

Terima kasih kepada COSMODERM yang merupakan penaja utama Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari 2015 . Dan tidak lupa juga kepada semua penaja hadiah , baju juga rakam segala precious moment sepanjang berlangsung ;
        - Cosmoderm [klik]
        - Qasehsu [klik]
        - Azzuha Travel & Tours [klik]
        - KaryaSeni [klik]
        - Buku PTS [klik]
        - Dkna [klik]
        - AJ Cetak District [klik]
        - TeamUmie Official [klik]
        - Kaio Studio [klik]

Terima kasih semua , hope  sentiasa happening selalu ! 
Selalu ingat - #kelabbloggerbenashaari ; "Bukan Sekadar Blogger, We Unite Together."

28 comments:

  1. terima kasih jugak buat ty, terkejar2 amik banner.hehe

    ReplyDelete
  2. Meriahhh.. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar..

    ReplyDelete
  3. Arghhhh stress baca entri Ty ni haha. Apapun korang beruntung dapat bersama-sama pada hari tu .... good job girl! :D

    ReplyDelete
  4. Memang tak recommend sebab ade hantu..hahahha...ape2 pun memang meriah

    ReplyDelete
  5. Masih teringat-ingat lagi kenangan ngan korang..seronokkk!!

    ReplyDelete
  6. family day terbaik... nasib ahli semua ok kan ty.. klu tak... bertambah pening la.. dgn resort yg ermmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  7. nanti uols buatlah kat belah2 utara ni..boleh lah geng2 kelab ashaari belah2 utara perak, perlis, penang, kedah, perak join hehehe.

    ReplyDelete
  8. Pengalaman pertama yg super awesome. Hari ni punya mood pun masih swing nk main sukan rakyat

    ReplyDelete
  9. rinduuuu kat korang semua. next year repeat lagi plsss

    ReplyDelete
  10. Great family weekend with activities and show. Awesome. Hope able to join you guys next round.

    www.mommyjane.com

    ReplyDelete
  11. Memang best dan enjoy !! Terima kasih semua

    ReplyDelete
  12. Memang best dan enjoy !! Terima kasih semua

    ReplyDelete
  13. uihh best tp not recommedation why..hehe

    ReplyDelete
  14. Tahniah.teruskan acara sebegini untuk masa masa mendatang ye..

    ReplyDelete
  15. meriah, gempak, havoc dan kebabommmmm!

    ReplyDelete
  16. saya takkan datang balik ke sebuah resort di hulu langat ni ! HAHHAHHA. TAPI percayalah ty, kak ida percaya ty tak belot cuma tersasar sikit je. HAHHAHAHHA pape pun Team MAK KAU HIJAU HAPPENING !!! lebiuu KBBA ;))

    ReplyDelete
  17. Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
    http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
    JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
    Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

    Contact Person :
    Mobile Phone : +6281322167717
    WhatsApp : +6281214741600
    +6281220477335
    Email : [email protected]
    Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

    Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
    Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
    Wassalam..wr.wb..

    ReplyDelete
  18. next event kita buat kat lokasi lain heheee

    ReplyDelete
  19. Adik yanty, syok sembang ngan adik semeja pasal hal pompuan hehehhe, next time sembang lagi naa...akak pun terhibur sepanjang family day ni...best

    ReplyDelete
  20. syiok haih ramai2 gather.. mesti havoc =D

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen