The Bites Cafe, Lake Fields Sg.Besi

6:28 PM Yanty Lee 0 Comments


U olls!
Pernah tak rasa nak makan makanan / sajian ala breakfast ataupun ringan - light gitu walaupun dah tengah hari dek matahari terik ataupun di malam hari? Tidakpun mengaku je la , terbabas bangun pagi sampai ke tengah hari kan. Apapun situasinya , Ty nak suggest kat u olls satu port makan yang ada kriteria makanan macam gitu malah hidangannnya adalah sihat , sesuai untuk u olls yang mengamalkan diet.

Semua menu yang ada di sini menarik dan pastinya sedap sangat - sangat. U olls harus cuba sendiri. Lagi menarik , restoran ni sangat cantik dengan deco yang ala - ala English Style. Very cozy gitu. Cool nya majoriti menu tak guna roti tapi digantikan dengan waffle , unik dan special kan?

Jom ke The Bites Cafe dekat Lake Fields , Sg.Besi !

The Signature ; Grilled Chicken & Waffle Sandwich - RM15.90

The French Toast - RM15.90
{ French toast diapitkan chicken slices , telur dan di makan dengan maple syrup }

The Italian - RM14.90
{ Kepingan ayam turkey , bawang , bayam dan tomato ceri }

Potato Salad - RM9.90
{ Ubi kentang , bawang goreng , dau parsley }

Egg Benedict - RM17.90
{ Smoked Salmon, Sautéed Spinach, Hollandaise sauce, Toast, Salad }

The Mexican RM12.90
{ Breakfast burritos with tortilla , chicken sausage , egg , mushroom , cheese }

Grilled Salmon Fillet On CrispyRM37.90
{ Ikan Salmon , Smashed Potato , Brokoli } 

Beef Bacon & Shrimp Paste - RM18.90
{ Kepingan daging , Udang , Pasta}

Club Sandwich Waffle RM 12.90
{ Beef bacon, egg, lettuce, cheese, tartar sauce, salad }

Breakfast Pizza - RM14.90
Beef Bacon, Egg, Baby Spinach, Mushroom, Cheese }

Berries & Banana Pancake - RM13.90
{ Plain pancake , berries , banana served with maple syrup }

Dessert Waffle topped with Gula Melaka Ice Cream - RM11.90

Homemade Ice - Cream RM9.90
{ 4 flavor ; Teh Tarik , Nutella , Pandan Kaya & Horlicks }

The Signature : Hot Mocha - RM11.90

Apple & Watermelon Juice - RM9.90

Meleleh tak menu - menu yang superb marvelous dari The Bites Cafe ni? Jadi lepas ni u olls dah tahu mana nak gi makan ala breakfast tapi boleh makan pada bila - bila masa sahaja tak semestinya waktu pagi. Deco dari luar kafe hingga ke dalam memang simple dan cozy.

Jom u olls , singgah dan rasa sendiri apa yang Ty tulis ni betul ke tidak. Gerenti u olls puas hati punya la.

The Bites
Alamat : 72, Jalan Tasik Utama 7, Lake Fields Sg Besi, 57000 Kuala Lumpur.
Contact No : 03-90554438

Business hours :
Mon - Thu : 9.00 am – 10.00 pm
Fri - Sat: 9.00 am – 11.00 pm
Sun : 9.00 am – 10.00 pm

Instagram : https://instagram.com/thebitescafe/ [ klik ]

0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen