Kursus di Cameron Highlands

10:30 AM Yanty Lee 2 Comments


Wohooooaaa , kemain kan berkursus dan berkampung sampai ke Cameron Highlands. Curlas ko mak! Hakikatnya baru je nak baik dari sakit terpelei'ot masa training netball tapi demi nak cukupkan kursus 7 hari. Gigihkan la juga pergi , pastinya tak merugikan sebab banyak pendedahan yang disampaikan fasilitator - fasilitator dari PetaMinda Consultant [ klik ].

Senaman pagi jam 7 pagi
[kalau dekat Putrajaya , baru bangun nak gi kerja]

Kononnya , masak telur dengan keadaan "buta". Lejennya , tengah masak baru tahu duduk atas tahi kucing. 

Borong sayur tuk Kak +Sue Izza yang masak "kenduri" kat rumah.

Malam 1000 Bintang ; cungkil bakat menari gitu

Nothing is impossible ; I did it - 12 nails stands on 1 nails.

Sesi Jual Beli dengan Tuan Saudagar Bandarq

Muka - muka geng seopis seunit yang gamat hilang dari partition memasing , mesti sunyi sepi opis 3H2M.

Okay , tuan tanah blog merangkap empunya kamera mampu shootkan je aksi ni. Kondisi kaki tak mengizinkan.

Walaupun program dan aktiviti sangat padat tapi best giler!

2 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen