Butik Muslimah Online di ZALORA

10:43 AM Yanty Lee 4 Comments

Online Shopping? Rasanya satu fenomena yang menjadi trend di kalangan masyarakat Malaysia. Walaupun masih ada segelintirnya agak ragu akibat kes – kes penipuan tapi bagi sesetengah trusted online store seperti ZALORA masih memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan – pelanggan mereka.


Bagi Ty, online shopping merupakan antara pilihan Ty untuk membuat pembelian barangan seperti kasut, beg, and of course baju. Kerana sibuk dengan kerja , kekangan masa untuk Ty berbelanja dan cara yang mudah adalah secara online, malah bagi Ty kaedah pembelian ini juga memberikan penjimatan yang lebih dari segi masa semestinya.


Bagi u olls yang bertudung dan tercari-cari koleksi pakaian Muslimah yang berkualiti dengan tawaran harga yang berpatutan, Ty suggestkan u olls skodeng kat ZALORA sebabnya the best butik Muslimah online [klik]!  Daripada tudung, anak tudung, jubah cotton, blouse Muslimah, skirts, dan banyak lagi, semuanya ada dengan pelbagai pilihan. 


Yang menarik dan bestnya, ZALORA menghimpunkan jenama-jenama hebat seperti ZALIA, Sugarscarf, Najjah dan pereka-pereka fesyen tersohor tanah air pun ada seperti Jovian Mandagie, Rizalman, Melinda Looi, Hatta Dolmat dan ramai lagi!


Ha , apa yang u olls tunggu lagi tu? Jom kita ramai-ramai terjah laman web ZALORA Malaysia dan nikmati perkhidmatan penghantaran percuma terus ke rumah serta pulangan juga secara percuma selama 30 hari selepas tarikh pembelian. Wow , menarik kan?!



4 comments:

  1. Memang cantik dan boleh dipercayai..penghantaran dia pun cepat.Walaupun harga dia agak .....

    ReplyDelete
  2. Cik akak selalu beli dress je kat zalora nie...
    Memang best kalau dah tahu saiz sendiri...
    Sebab kat zalora saiz dia agak besar

    ReplyDelete
  3. errmmm... makin MENCABAR bila "jalan-jalan" kat Zalora ni...
    juling mata... kikikikikiiii.... :p

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen