Masakan Melayu di Bayou Coffee House , Cyberjaya

Thursday, April 30, 2015

Mencari makanan melayu ? Meh nak cadangan kat u olls , Bayou Coffee House di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya ada menyediakan masakan hidangan ala kampung / Melayu yang sedap dan menyelerakan pada tekak orang Melayu. Bukan sahaja untuk makan pada waktu tengah hari dsb , malah boleh menempah untuk majlis perkahwinan , mesyuarat ataupun catering. 

Al - kisahnya, Ty dan geng #kelabbloggerbenashaari baru ni sendiri dapat merasa masakan yang enak di sini semasa program KBBA Blogger's Day Out di sini. Feedback dari semua geng blogger , memang masakan dan makanan yang dihidangkan sangat terbaik. Suasana , kebersihan dari aspek makanan dan tempat makan adalah bersih dan kami semua berpuas hati.

Antara hidangan buffet makanan tengahari yang dihidangkan ;
Oppssss! Pakat air liur ke semua? Mana yang kononnya nak diet sebelum Raya nanti tu , memang tak lari dari godaan hidangan yang menyelerakan sedia terhidang.

Untuk pertanyaan lebih lanjut atau nak buat tempahan , sila hubungi : 03-8318 0008  / Emel : [email protected] .

7 comments

 1. Perghhh !! Daku tergodaaaaa. Hahahaha.

  ReplyDelete
 2. pehhhh, banyaknya pilihan makanan. laparrrr

  ReplyDelete
 3. wow.... memang nampak sedap dan gila menarik ni

  ReplyDelete
 4. tempe ngan cekodok sedapppppp.. tgk ni teringat balik kesedapannya!

  ReplyDelete
 5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
  Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

  Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

  ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.