Saia Kuad !

8:13 PM Yanty Lee 5 Comments



Saia Kuad !!!!!

Mak - mak , ibu - ibu , selalu pesan jangan ligat main bila dah nak dekat masuk waktu maghrib - maghrib , tapi degil. Haa dah tak pasai - pasai terpelei'ot jatuh sekaligus terlipat guling hindustan. Perghhhhhh macam mana ni , game Sabtu ni pastu next week ada Golf , Badminton , Paintball and Go Kart lagi bersama Blogger's Day Out


Arghhhhh! 

Tidakkkkkkkkkkk!!!!!!!!!



Tahap degil memang melepasi ketinggian kepala , berjaya drive kereta sampai ke rumah walaupun guna kaki kiri. Bravo , Yanty anak Lee!! 

Esok tetap kerja!!

5 comments:

  1. Alahai Ty ..Moga cepat sembuh dear .......

    ReplyDelete
  2. Berani tul!
    Apapon semoga cik yanty cepat sembuh nyer!

    ReplyDelete
  3. wah. sakit kaki pun still pi kerja.bagusnya

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen