Belanja Dengan Bijak Dan Jimat di iPrice

5:07 PM Yanty Lee 1 Comments



iprice | Pernah tak dengar dan tahu tentang "iprice" ni? Kalau yang tak tahu tu , meh Ty ceritakan sikit sebanyak pasal platform terbaru ni. Rata - rata dari kita ni sibuk dengan kerjaya masing - masing tapi suka membeli secara online kerana alasannya , mudah dan senang bukan? Mana tidaknya , zaman sekarang semuanya dihujung jari kekdahnya. Tapi dengan adanya "iprice" ni , kita semua boleh berbelanja dengan lebih bijak apatahlagi jimat. 

Kenapa Ty katakan jimat , di "iprice" u olls boleh dapatkan kupon - kupon yang ditawarkan dengan potongan diskaun yang tinggi untuk berbelanja di store online sedia ada. Antaranya yang pasti di kalangan kita semua tahu iaitu seperti Zalora  , Lazada , AirAsia , Hotels.com , Agoda Groupon dan banyak lagi.

Ha , tengok tu uolls - potongan diskaun sehingga 82%

Senarai BRANDS yang tersenarai

Contoh barang - barang yang boleh didapati dengan harga murah menggunakan kupon dari iprice.

Menarik kan? Tunggu apa lagi , jom singgah ke iprice.myklik ] dan tengok sendiri apa yang menarik untuk berbelanja dengan sebijak mungkin dan menjimatkan poket u olls semua. Sebelum tu kena sign up dengan masukkan emel u olls dan pilih pilihan antara Woman / Men.


 
U olls boleh pilih mana yang berkenan , kemudian klik pada Get Coupon Code .

Pop-up  seperti gambaran di atas akan muncul , u olls hanya perlu copy CODE dan ke laman web berkenan / sama ada ia akan terus bawa u olls ke web tersebut. Masa nak membeli , u olls perlu masukkan kod tu dengan paste CODE sahaja.

Begini la yang akan jadi ketika purchase dilakukan.

Interesting kan penggunaan dan kewujudan platform "iprice" ni , jadi lepas ni u olls semua boleh la berbelanja dengan sebijaknya sambil berjimat cermat. 

Tunggu apa lagi dan lepaskan peluang ni , jom terjah web iprice sekarang!

1 comment:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen