Restoran Dapur Sarawak

6:57 PM Yanty Lee 9 Comments

Salam u olls ,

Ke Restoran Dapur Sarawak lagi dengan geng opis. Semuanya gara - gara bila 2 emak - emak yang teringin tahap kempunan. Plan tak sampai berapa minit , terus jadi on the spot.

Sampai terus order ;

{ Mee Kolok }

{ Laksa Sarawak }

Satu lagi menu yang Ty rasa sedap dan baby member pun suka makan ; Bubur Nasi. Memang sedap!

Apapun , Alhamdulillah walaupun dugaan banyak sangat sepanjang perjalanan.

Kedai Thymes milik Hafiz AF di Seri Kembangan tutup.
Anak member muntah dalam kereta.
KL banjir kilat.

Nak ke sana?
Lokasi : Restoran Dapur Sarawak , Jalan Sarikei (opposite KPJ)
GPS    : 3.177196,101.699256

Untuk makluman , restoran ni pun pemiliknya seorang selebriti ;  Mahmud Ali Basha.

9 comments:

  1. boleh la try ek klau g kl nanti.. mcm sdp jek mee kolok tu huhu, btw salam kenal ;)

    ReplyDelete
  2. Waaa...sedapnyee...lama dh xmakan laksa sarawak...(^_^)

    Frm edisi blog..singgah n follow..

    ReplyDelete
  3. sedapnyaa. Nak mee kolok tuuuuu

    ReplyDelete
  4. kak ty, ni dekat jpk tawakkal jalan pahang kan?

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen