Ramly Halal Mart , Putrajaya

6:41 PM Yanty Lee 13 Comments


{ Beef Cheese Burger }

Salam u olls , 

Ramly Halal Mart | Sekarang ni kalau rasa nak makan beger / hotdog / oblong boleh la singgah makan / bungkus dekat kiosk Ramly Halal Mart Sdn Bhd  terletak di Presint Diplomatik , Putrajaya berdekatan dan seleret dengan Restoran Tomyam Kung. 

Isu boikot tiada di sini , sebabnya Ramly merupakan perniagaan orang Melayu. 


{ Hidangan Set ; Burger & Oblong }


Hidangan set pun ada , datang bersama air carbonat juga kentang goreng. Harga berpatutan mengikut pilihan hidangan set dipilih.


{ Beef Cheese Burger }


{ Kaunter Pelanggan Membuat Order }


Masuk pintu kiosk , terus nampak kaunter. Boleh terus tengok dan buat pesanan. Layan pun mesra dan tenang. Perkhidmatan dari segi penyediaan makanan pun cepat. Alhamdulillah , dapat isi perut yang kosong dan berkeroncong segala mak nenek u olls tu. Pelanggan boleh makan di situ kerana disediakan meja makan.


{ Antara pelbagai jenis produk Ramly dijual }

Selain servis penyediaan makanan segera yang ada , pelanggan boleh juga membeli daging atau makanan frozen bersertakan produk - produk keluaran Ramly yang lain di sini. 


Disyorkan untuk u olls yang nak cepat atau tak tahu nak makan apa boleh datang sini. Kalau terserempak do say  Hi ! Bajet je kan. 

13 comments:

  1. Seperti memanggil manggil aje ke sana.. nanti nak terjah lah.. oblong kambing satu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak open table ke , nak gi jugalah. Eh.

      Delete
  2. Nampak burger rasa makan burger.. lama tak makan burger.. sedapnya..

    ReplyDelete
  3. pernah dgr..tp blm penah sampai lagi...

    ReplyDelete
  4. Zumal suka burger dan nugget Ramly... Memang rasanya lain dari yang lain ;)

    ReplyDelete
  5. Sedapnya burger.. Nasib dh mkan smlm.. :)

    ReplyDelete
  6. Sy suka bli yg frozen..terutama mince beef n wedges...sedapp :)

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen