Letak Kereta Dekat Mana?

4:30 PM Yanty Lee 14 Comments



Salam u olls , 

Pernah tak u olls alami seperti situasi ni , pagi - pagi yang kalut nak pergi kerja dan tercari - cari park kereta dekat mana semalam. Jenuh sampai cemas berpeluh ketiak la cari punya cari mana lah aih si kereta kesayangan.

Ty , selalu.

Hampir setiap pagi , mesti punya jadi huru hara macam ni. Gara - gara balik kerja lewat malam , otak penat katanya. Mandi dan tidur pastu teruih lupa dah kereta park tang mana . Haru baq ang!

Adakah ini faktor usia semakin meningkat? Atau ...terlalu penat bekerja semalam , atau apa wei?!

Tak suka keadaan cam ni , lagi nak cepat , betapa lambat jadinya. 

14 comments:

  1. Mungkin bukan faktor usia , mungkin faktor cuaca. hahaha.

    ReplyDelete
  2. nehi ... akak tak pernah kena cenggini hehe tapi sengsara gak nak mikir mana letak kereta pagi2 kan hehehe :D

    ReplyDelete
  3. cx pernah! tp bkn cx, arwah abah cx. sungguh terpahat dlm ingatan :) slps park, next time trs cam tmpt park sblm gerak. huhu

    ReplyDelete
  4. sll i cari kunci keta kat mn.. hahaha

    ReplyDelete
  5. Ty mcm Okje tak pernah pulak lupa, mungkin sebab letak depan rumah jer kot.....kalau cari kunci rumah selalulah kadang tu bebudak suka letak merata...geram tau!

    ReplyDelete
  6. HAHHA ty ty.. lain kali amik pic siap siap .. hihihi

    ReplyDelete
  7. hihi, setakat ni x pernah lagi jadi pagi2 sebab kereta memang park dalam kawasan rumah, tapi kalu x jumpa kereta kat parking shopping complex tu banyak kali juga terjadi, masuk ikut pintu lain, kuar ikat pintu lain, sudahnya pusing2 cari kereta nak balik umah..... seb baik jumpa..

    ReplyDelete
  8. salam jumaat.. :)
    sy x pnah lg kene mcm ni.
    tp selalu terjadi bila kat shopping mall.
    lupa park kat mana,,
    jenuh mencari.

    ReplyDelete
  9. kes penat sangat ni + faktor usia..mengakui je..hihi..
    saya kalo park kat mall kena ingat lah betul2..lagi best snap gambo seketol dulu.kalo tak menjajau cari kete..kete takleh misscall ek..

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum yanty...betul tu kalau mama dah park mesti cam atau cari no park tu...bila kuar senang ingat...:)

    ReplyDelete
  11. selalu jadi bila park kat shopping mall, memang haru lah

    ReplyDelete
  12. pernah..!!! kat OU ya allah sampai nangis bagai. sebab dahla besar.. then member ku cakap "kan ada alarm cuba tekan.." sekali tekan hahaha tingkat atas dok berbunyi. lari pi cari rupanya salah level T.T

    ReplyDelete
  13. Klau pergi mall, tu yng terjadi.. Hehe

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen