REVIEW PRODUK : NUTRI M - ANTI HAIR LOSS REGIMEN

2:56 AM Yanty Lee 6 Comments

Salam u olls !

Keguguran Rambut ? Ada tak di antara u olls yang mengalami masalah keguguran rambut yang melampau – keterlaluan tak? Dan sudah cuba pelbagai produk anti keguguran rambut dan shampu yang hebat sekadar indah dari nama tapi masih sama saja atau tiada perubahan? Kali ni Ty nak kongsi serba sedikit tentang produk Nutri M – Anti Hair Loss Regimen yang mana Ty sendiri sudah pun mencubanya hampir 3 minggu yang lepas

Kesannya , Alhamdulillah semakin hari semakin kurang rambut yang gugur. Tiada lagi keguguran rambut yang drastik apabila membasuh dan shampoo rambut ketika mandi juga waktu menyikat rambut. Puas hati sangat sebab Ty tak perlu nak mengutip satu demi satu helaian rambut yang jatuh ke lantai umpama mini kapet ja , ok u olls. Sekarang sangat lega dengan perubahan yang masih di peringkat awal. Yang ketara , rambut Ty tak lagi berminyak dan jadi lembut.

U olls , ini produk yang Ty maksudkan - Nutri M – Anti Hair Loss Regimen 

Nutri M – Anti Hair Loss Regimen | satu gadingan antara syampu herba dan gel esen khas telah dihasilkan untuk mereka yang mengalami masalah keguguran rambut , botak pra-matang juga masalah rambut nipis yang ketara. Ye u olls , diperbuat daripada herba dan tiada sebarang bahan kimia yang disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Merupakan sebuah produk di mana 100 peratus daripada bahan herba jadi u olls tak perlu risau dan takut untuk menggunakannya sekaligus dengan tanpa rasa sebarang was -was. Antara bahan – bahan herba yang terkandung dalam syampu ini terdiri daripada 5 jenis herba iaitu ; 
  • Akar Ginseng  - kaya dengan pelbagai mineral dan vitamin B1 & B2 bagi menyihatkan kulit kepala juga membantu merangsang pertumbuhan rambut baru.
  • Chinese Knotweed – mengandungi antioksidan dan pelbagai elemen anti – penuaan yang mampu mengembalikan kekuatan dan keremajaan rambut dari akar hingga ke hujungnya.
  • Touki Ekisu – sejenis herba yang kaya dengan vitamin B12 dan elemen antifungal yang berfungsi utnuk memperbaiki kondisi kulit kepala hingga ke akar rambut.
  • Bunga Za’faran – mengandungi antioksidan yang tinggi bagi membantu mengurangkan kesan – kesan sampingan yang terhasil daripada pemprosesan pengoksidaan tisu – tisu kepala dan badan.
  • Akar Halia – mampu meningkatkan peredaran darah bagi kulit kepala yang seterusnya menggalakkan pertumbuhan rambut secara efektif dengan kadar optimum.

Harga sekotak Nutri M – Anti Hair Loss Regimen yang terkandung syampu herba dan gel esen hanya RM39/- sahaja.

Ha u olls , syampu ni bukan untuk rambut gugur je ye. Nak lebatkan rambut pun boleh dan bahan yang digunakan bagus untuk kepala dan badan kita selain rambut. Kalau u olls dah frust menonggeng setiap kali percubaan dengan produk – produk lain , apa kata u olls cuba pula produk Nutri M – Anti Hair Loss Regimen yang mana mungkin sesuai dengan u olls , kan? Kenapa u olls harus beli dan cuba , shampu ni bukan saja berbaloi dengan kesannya tapi harganya juga berbaloi dengan isipadu shampu yang pekat.Tambahan pula u olls hanya perlu menggunakannya dengan kuantiti yang sedikit sahaja. Jimat tak? Boleh tahan dekat sebulan , ade je lagi Ty punya.


Untuk yang berminat untuk mencuba , u olls boleh menghubungi terus di talian 019 – 3117254 atau melalui emel ke alamat ; [email protected] [klik]. U olls juga boleh terjah dan baca sendiri testimoni pelanggan yang telah mencuba produk ini di blog Nutri Mhttp://nutri-m.blogspot.com [klik]. U olls  juga boleh KLIK LIKE laju-laju di Facebook Nutri – M ; facebook.com/nutrienterprise [klik]

Ty dah cuba dan merasai sendiri perubahan dan kesannya , apa kata u olls pula? 

6 comments:

  1. Replies
    1. Boleh , ada juga rakan lelaki yang telah mencuba.

      Delete
  2. Assalamualaikum ty, sheila pun ada masalah keguguran rambut. bagus ekk produk ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes , bagus! Nak beli bagitau Ty pun boleh. Rambut jadi lembut dan rambut pun tak gugur yang teruk.

      Delete
  3. benda ni cam tonik rambut jugak ke ty?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mimi , yang esen tu macam tonik. Shampu tu macam shampu biasa ja.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen