Semoga Baik HendakNya

Tuesday, October 30, 2012

Salam u olls,

Mood Raya lagi?! Salam Aidil Adha.

Lepas entry sebelum ni, Ty nak kata banyak rehatkan diri sampai xada masa untuk re-blog tidak la juga cuma kekangan masa tak mengizinkan. InsyAllah Ty akan updatekan nanti untuk isi masa terluang selepas esok.

Huh, jam di handphone dan dinding rumah bakal ke arah jam 12 tengah malam. Waktu yang Ty dinasihatkan untuk tidak mengambil sebarang makanan ataupun minuman walaupun sekadar hanya air kosong.

Isnin lepas di waktu tengah malam Ty diserang sakit ala-ala gatal tetapi temujanji di sebelah petang nya akan membuat Ty mungkin xtidur dengan lena malam ni dengan menghitung jam menghadapi esok seorang diri di kala semua sedang sibuk bekerja mencari rezeki. Doktor dah tetapkan tarikh, 30 Okt 2012 pilihannya.Jam 7 pagi esok, Ty hanya akan di hantar dan semuanya Ty akan lalui seorang diri. Berdepan dengan risiko atau tidak. Semua suratan Ilahi. Ty pun xnak menyusahkan mummy untuk teman Ty esok cukup la sekadar dihantar dan dijemput pulang sekiranya semua baik saja dan dibenarkan pulang tapi di kala keseorangan ni lah Ty tertiba terkenang sesuatu dan kelopak mata telahpun dipenuhi air mata yang hanya bakal jatuh ke pipi. Hanya ketabahan Ty harus lalui seorang diri dan apa yang bermain di fikiran kini cuma Ty dan Allah swt sahaja yang tahu.

Ya Allah, semoga semuanya baik - baik saja esok. Ameen.

posted from Bloggeroid

4 comments

 1. Moga Semuanya berjalan dgn lancar.. Ty kuatkan semangat yer..

  ReplyDelete
 2. Macamana Ty dah sihat ke belum?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sis hainom oKje..alhamdulillah beransur pulih...esok Ty kn ke hosp. untuk buka jahitan :-(

   Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.