Nasi Minyak House Putrajaya

8:47 PM Yanty Lee 14 Comments

Salam u olls,

Dah dinner ?

Ty sekadar teman je mummy & sister sebab Ty tak boleh makan. Bukan diet atau X makan malam ye.

Restoran yang Ty gi ni dah diperkenalkan kat program Jalan-Jalan Cari Makan recently di TV3. Ty xtengok tv pun tapi my sister does. Sebab tu diajak ke sini; Nasi Minyak House dan cuba.

Mam apekah?!









Guess this is a worth it place to drop by and had your meal, peps!

Sangat sedap walaupun Ty xboleh makan a portion tapi bila Ty jamah sikit rasa cam I'll come again lepas Ty insyAllah sihat dan boleh makan seperti sedia kala.

Harga?!! Berbaloi dan mummy Ty kata cheap. So boleh la korang pun try dan komen sendiri. Ty yang sakit pun kata sedap apatah la lagi-lagi yang sihat walafiat kan..?

Doakan Ty sembuh cepat-cepat dan boleh bawa Ty sekali nanti..ahaks.

Selamat Menjamu Selera!

posted from Bloggeroid

14 comments:

  1. tudiaaaa tengok pun nampak sedap...tetiba plak rs nak makan nasi minyak...hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awin, bila2 pun dah boleh mkn nasi minyak dh skrg xpyah tgu knduri2 lgi. ...Meh r lik sini!

      Delete
  2. fuh..semua nye nampak menyelerakan..nasib baik dah makan..kalau belum sure g carik makan nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, makan la next time Luqman. Harus cuba berbaloi masuk TV - JJCM.

      Delete
  3. ty ni saja laaaaaa.....jed jedi tu bukan boleh tgk benda2 cam gini...haihhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ty juga la....puii yeye je Jed Jedi tu yg xboleh tgok,ke Mek Puteri Rimba yg xley..kuikuuiiii

      Delete
  4. mmg nmpk sgt sedap.... ye la dh masuk jln2 cari mkn pun...kn>>>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup , Ty tay pun dari kakak Ty. Sedap xde rasa kurang pun. Yummy.

      Delete
  5. nanti g jumpa doktor gg tuh..hiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. 22 Okt 2012, Ty jmp 2 dok yg lain-lain dgn sbb sakit berbeza pada masa dan tempat yang berbeza dan mudah2an Ty cepat sembuh dan meatball is waiting for us

      Delete
  6. Kat Alamanda ke Ty?... Tapi mmg nampak sedap!

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen