Burger Bakar Lava Grill w Geng Putrajaya

3:34 AM Yanty Lee 8 Comments

Salam u olls,

Dinner dengan geng Putrajaya di Lava Grill Burger yang bertapak di sebuah restoran mamak; Bismillah sekitar Serdang.

Kami dijamu dengan Super Tower Burger Bakar Banjir yang mempunyai 10 tingkat daging yang di buat sendiri okey u olls. Perghhh memang terangkat dan confirm la x kedarah sorang tapi dengan geng yang ada.











Masing-masing sedang menikmati burger dengan penuh keghairahan. Tapi semua geng dah mula rasa kenyang walaupun hanya dengan 1 slice tapi Mamu Razman jamu lagi we olls dengan burger ayam pula. Makan besar sangat lahai.



Alhamdulillah dengan rezeki yang Ty dan geng dapat malam ni. Amin. Terima kasih ye Abang Ben Ashaari dan juga tauke Lava Grill Burger ; Mamu Razman kerana sudi menerima kehadiran kami dan mudah-mudahan perniagaan berkembang maju dan dimurahkan rezeki,Amin.


Yeah the tauke is in the house yoo...


Si comel Qhaliff pun nak bergambar..ke Auntie Fiza sebenarnya ni?

Jadi alang-alang dah terliur tu terjah la ye dan Lava Grill dah ada banyak cawangan,baq ang. Nak tau lebih lanjut boleh kasi LIKE page Lava Grill Burger. Ty dah pun pernah review sebelum ni di sini.

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. woooo 1st time tngok burger cm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh sini boleh tolong bawa kan hehe =)

      Delete
  2. Nampak macam sedap je Ty..... teringin pulak OKje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap OKje , pi la serang dan baham sepuas2nya.

      Delete
  3. hohoii.. nampak menyelerakan je.. sebelum ni just makan burger bakar yg 1 slice daging pun dah besar gabak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sgt menyelerakan tpi mmg 1 slide dh penat nk habiskan..

      Delete
  4. kecur air liur..rasa nak g beli sekarang plak..huhu.

    p/s: rasa mcm pernah tengok logo ni..macam ada sorang kawan yang designkan..hmmm

    baru perasan hafizrahim.com masuk dalam bloglist wechat ek..tq..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....yup haruslah dibloglistkan...

      oh yeke...hurm... pi la serang n mkn...

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen