Manchester Fans Jom Menang Tiket Tonton Perlawanan Dengan Dashing

Thursday, January 18, 2018


Salam uolls ,

A Die Hard Football Fan?
Let’s Go Manchester!

Bola sepak, mempunyai dan sentiasa menjadi sebahagian daripada budaya Malaysia. Muda atau tua, untuk peminat bola sepak yang mati-matian, tidak ada yang lebih besar daripada menonton perlawanan bola sepak secara langsung apa lagi jika ia adalah MCFC (Kelab Bola Sepak Manchester City) vs MU (Manchester United). Suasana yang mengejutkan, nyanyian kelab, keseronokan, tenaga, kesakitan atau kegembiraan yang dirasai tidak dapat dijelaskan.


Liga Perdana Inggeris adalah salah satu liga bola sepak paling popular dengan jumlah pengikut tertinggi, walaupun di Malaysia. Ia benar-benar mimpi menjadi kenyataan untuk semua peminat kaki bola dapat menonton perlawanan hidup di salah satu stadium terkenal.DASHING, jenama dandanan lelaki terkemuka memahami pengadun adrenalin dan lelaki semangat untuk dunia bola sepak. Dengan ini, DASHING sedang berjalan untuk tahun ke-3 Let's Go Contest Manchester! Penginapan percuma, 4 hari 3 malam perjalanan balik ke Manchester, United Kingdom untuk 6 pemenang bertuah yang termasuk tiket VIP untuk menonton pertandingan langsung antara MCFC vs MU sebagai hadiah utama dalam Let's Go Manchester Contest! Itulah 4 hari pengalaman makan, tidur dan bernafas di Manchester, United Kingdom!

Bukan sahaja pemenang akan menonton 2 daripada kelab bola sepak terbesar di dunia yang bertarung menentang satu sama lain dari tempat duduk VIP mereka di Stadium Etihad tetapi juga termasuk lawatan dan lawatan ke Muzium dan Stadium Bola Sepak Negara seperti Old Trafford, Etihad dan Anfield. Selain itu, terdapat peluang untuk berinteraksi dan meminta autograf daripada beberapa Legenda MCFC. Di samping itu, terdapat Tour Misteri Magical di tempat untuk para pemenang di mana mereka akan dibawa ke lokasi yang berkaitan dengan band muzik terkenal, The Beatles. Apa lagi yang boleh meminta peminat bola sepak mati.


Apa yang perlu anda lakukan ialah membeli mana-mana produk DASHING atau ELITE dalam satu resit tunggal dan Whatsapp dengan jelas satu resit tunggal penuh, namakan seperti NRIC atau Pasport, nombor NRIC atau Nombor Pasport dan belian pembelian ke + 6016-9972373. Ia adalah mudah seperti itu!


Jadi, apa yang anda tunggu? Sertai sekarang dan jadilah yang berdiri di VIP berdiri menonton perlawanan hidup di hadapan mata anda dengan 50,000 peminat dan DASHING, jenama penjagaan lelaki terkemuka di Malaysia! Peraduan ini berakhir pada 31 Januari 2018.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, anda boleh melayari www.facebook.com/Dashing.MY atau www.dashing.com.my atau hubungi nombor talian bantuan talian 03-80238311.

5 comments

 1. Wah, nak pi Manchester tak la. Zumal memang suka produk2 Dashing ni, terbaik...

  ReplyDelete
 2. waaah dapat pegi tengok football match live lagi.. bestnyaa ^^

  ReplyDelete
 3. nk pi MU juga la.... hehe tapi tuk lelaki ni la ek

  ReplyDelete
 4. I admit, I have not been on this web page in a long time... however it was another joy to see It is such an important topic and ignored by so many, even professionals. I thank you to help making people more aware of possible issues. https://dabong.net/kenh-k%2B-la-gi-nhung-diem-noi-bat-cua-kenh-truyen-hinh-k%2B-t38315.html

  ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.