SEND - Platform Penghantaran Baru

7:30 AM Yanty Lee 4 Comments



Salam u olls ,
Lama menghilang sebab sibuk jadi sender SEND . Hee

Apakah dia la pula benda alah SEND ni ye ? OKey meh Ty jelaskan serba sikit kat korang,

SEND ni satu platform perkhidmatan penghantaran terbaru kepada sesiapa sahaja. Ya , semua orang boleh menggunakannya. Dan juga sesiapa sahaja juga boleh mendaftar sebagai "sender" yang akan diluluskan qualification nya. Maka boleh mudahkan urusan seharian kita juga dan menjana pendapatan lebih.


Menarikkan platform terbaru dari pihak SEND ni. Sangat recommended bagi orang yang sibuk dengan kekangan masa yang terlalu padat. Contohnya seperti dalam video di atas ni. Mungkin juga kamu seorang tak kesempatan nak laundry pun boleh gunakan platform ni. Tertinggal dokumen penting di rumah tapi nak patah balik mungkin tak sempat , apa kata cuba dapat servis penghantaran SEND.

Kenapa perlu dapatkan perkhidmatan SEND ?


Ha , ini adalah jawapan nya. Memang sentiasa di pantau pengerakkan lalu lintas sekitar Lembah Klang bagi memudahkan sender untuk sampai ke destinasi dengan lancar.

Jenis - jenis pengangkutan yang disediakan bagi servis penghantaran oleh SEND pula adalah ;

- Basikal
- Motorsikal


- Kereta


- Van


- Lori

SEND pastinya satu aplikasi output yang dilihat dapat memberi kesan luar biasa dan menguntungkan semua  pihak kerana ia adalah satu gelombang besar dalam industri penghantaran.

TP Chin ; Founder & CEO semasa soft launch

Bagi mereka yang ingin mencuba perkhidmatan dari platform SEND mahupun menjadi sebahagian dari ahli SENDER boleh dapatkan maklumat lebih terperinci di ;

Website : http://www.sendelivery.com/
Facebook : https://www.facebook.com/SENDpage/
Telefon : 1-700-81-5516
Alamat : No. 8C, Lorong Teknologi 3/4, Taman Sains Selangor 1, Kota Damansara , Petaling Jaya.

4 comments:

  1. hantar lunch ke rumah boleh tak hehehheh

    ReplyDelete
  2. I suka dengan App ini. Boleh hantar apa-apa saja dan terima on the spot juga.

    ReplyDelete
  3. Mcm best je.. Apa syarat-syarat nak jadi Sender ni?

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen