Brace Beaute - Brace 8 Slimming & Whittening

9:28 AM Yanty Lee 1 Comments


Salam u olls , 


Pernah dengar produk terbaru keluaran Brace Beaute ? Okay buat yang tak tahu tu meh Ty share sikit dengan korang semua. Especially buat mereka yang nak slim down dan cerahkan diri . Ty dah cuba rasa untuk seminggu dan kesannya Ty cepat kenyang. Seriously tak sabar pula nak tunggu sebotol 300g berperisa Coklat ni habis dan tengok hasilnya.


Cara Penggunaan/Pemakanan
Ambil 1 satu scoop/5gram sehari dan kemam pada bawah lidah. Paling sesuai di ambil sebelum makan dan selepas makan setiap malam. Dan pastinya lepas mengambilnya kenalah banyakkan meminum air masak atau mineral 3 liter sehari dan makan banyak buah dan sayur-sayuran. Jauihi minuman berkafein 3 in 1 atau bergas.

Kandungan
1. Collagen
· Mempercepatkan kadar penyembuhan kulit mati
· Memperbarui sel kulit
· Melembutkan kulit

2. Teh Hijau
· Menurunkan kadar kolestrol dalam darah
· Anti Oksidan dan awet muda
· Merangsang penurunan dan membakar lemak secara semulajadi

3. Garcinia Combogia
· Merawat masalah perut buncit 
· Menghilangkan pembentukan lemak asid (lipid synthesis)

4. Hoodia
· Memperbaiki metablisma tubuh badan
· Membantu mengawal selera makan

5. Guarana
· Sebagai suplemen untuk menu diet menurunkan berat badan.
· Meningkatkan stamina dan tenaga tubuh.
· Melancarkan sistem pencernaan

6. Aloe Vera
· Mempercepatkan kadar penyembuhan pada permukaan kulit yang luka
· Menghilangkan pigment hitam dan melicinkan kulit


Memandangkan ini produk baru , ejen diperlukan. Dan bagi korang yang nak jana pendapatan lebih boleh lah cuba. Keuntungan sehingga RM40-RM80 dengan setiap 1 pakej terjual. Brace Beaute juga dapat memberikan korang menjana RM1500 -RM3000 sebulan dengan bermodalkan serendah RM198. Jadi sesiapa sahaja boleh berniaga online mahupun offline bersama Brace Beaute. Jom jadi Agent Affiliate Dropship Brace Beaute.

Untuk makluman lebih lanjut :
Telefon : 01116840717
Harga Brace 8 Slimming : RM210 sebotol

1 comment:

  1. wah..lepas ni yanty makin segak la...i like .yanty nak hadiah kan 1 ker kat i?

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen