Domino's Pizza - Menang RM15,000 Dengan The Perfect Deal Contest

Wednesday, October 19, 2016


Salam u olls .


Suka makan pizza? Bila dah jemu memasak di rumah mesti u olls pun buat panggilan untuk order pizza terus sampai ke pintu rumah kan? Takpun makan bersama kengkawan di pejabat dsb. Dan kali ni , buat pesanan dengan pembelian daripada set "The Perfect Deal" boleh menang hadiah yang bernilai RM15,000. Menariknya hadiah utama termasuklah 2 buah limited edision SYM Attila Elizabeth automatik skuter. Skuter berwarna biru gelap yang dihiasi dengan emoji.


The Perfect Deal Contest oleh Domino's Pizza dan Pepsi telah dilancarkan sempena The Perfect Deal Meal yang berkombinasikan Fabulous Four dan 2 Domino's Pizza Deal. Setiap pembelian , pelanggan akan mendapat satu 1.5L Pepsi secara percuma. Dengan pembelian ini , akan menerima satu Order ID untuk sertai kontest tersebut.


Fabulous Four adalah kombinasi Roasted Chicken Drummets , Cheesy Mozzarella Stix , Garlic Cheese Onion Rings dan Mini Cinnadots yang berharga RM19.90/kotak. 

Maaf sedap sangat dengan cheese yang padat , yummeyh!

Tu dia , itu baru sikit dari apa yang kami melantak. Bagi u olls yang tak pernah cuba mana - mana menu yang sediada tu cuba taw. Contohnya Ty dengan kengkawan cuba Golden Mexican Chicken. Sedap, macam ayam nugget hanya isi ayam yang di masak dengan sos yang masam manis tapi pedas. Ada lagi 3 jenis lain juga. Dan tak ramai juga yang biasa cuba Banana Kaya Dessert , yang ini memang jadi kegemaran Ty dari sejak Domino's bertapak. Once in lifetime , kena try menu lain.


Yehaa inilah dinamakan membela badan di malam hari dengan derang. Penuh meja , asal dari 2 meja terus panjang berjela jadi 4 meja. Tank perut memang teramatlah penuh. Kenyang sampai esoknya. Tak habis derang je tapau bawa balik , cukup lah tercheat makan melampau sangat.

Terima kasih Domino's Malaysia!

Maklumat lanjut :

4 comments

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.