Vendor Fesyen Di SACC Mall Shah Alam - Jameela Street

11:01 AM Yanty Lee 1 Comments



Jameela Street ini sebenarnya booth - booth bagi vendor - vendor usahawan Melayu kita untuk berniaga koleksi mereka sepanjang tahun di SACC Mall , Shah Alam. Tambahan dekat nak sambut hari raya ni , pengunjung yang datang bolehlah dapatkan baju raya yang berkenan di mata lalu jatuh ke hati di hampir 26 vendor fesyen yang ada. Pastinya yang lebih menarik dengan adanya diskaun sehingga 10% ke 50%

Antara vendor ;
















Menarik dan cantik - cantik busana raya dan banyak lagi koleksi esklusif untuk tatapan juga boleh dimiliki u olls. Jenama atau brand yang dah mencipta nama pun ada dan turut serta program Jameela Street ni. Cuti sekolah ni boleh singgah cari baju raya awal sikit .


Berita baik buat u olls! Selain u datang shopping busana raya di Jameela Street nanti, ada diadakan "Pencarian Wajah Jameela" sempena pembukaan Jameela Street Vendor di Sacc Mall Shah Alam yang akan bermula pada 4 Jun 2016 nanti. Jom la gadis - wanita seantero cuba nasib u olls , untung - untung dapat peragakan busana dari vendor - vendor sambil fefeeling model di atas runaway. Bukan tu saja hokayh, mana la tahu tuah u olls dan rezeki kan , terpilih duta Jameela Street juga memenangi hadiah merupakan pakej percutian di sebuah pulau.


Bersempenakan Ramadhan yang just around the corner , pada 16 Jun 2016 dijemputlah juga untuk turu hadir bersama di Majlis Iftar Jameela Street di SACC Mall bersama Media , Selebriti dan Anak - Anak Yatim. In sha Allah , jumpa di sana ye u olls !

Huh , penat pusing - pusing boleh stop selfie kat kawasan rehat pokok - pokok ala sakura jap.

Jangan lupa ikuti perkembangan Jameela Street di :
Facebook : Jameela Street [ klik ]
Instagram : @jameelastreet [ klik ]

1 comment:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen