Koleksi Jubah dan Pakaian Wanita Murah di Butik SuriScha , Bangi Sentral

6:00 AM Yanty Lee 11 Comments


Salam u olls ,

Ada yang mencari pakaian wanita murah dan cantik seperti jubah , blause atau cardigan tak?

Baru ni singgah jalan - jalan kat Bangi Sentral. Banyak kedai / butik yang ada , memang akan rambang mata dan tergugat nafsu. Ni. Ty nak ajak u olls cuba sampaikan tapak kaki ke butik SuriScha


Menariknya di butik SuriScha ni , semua pakaian daripada jubah , blause , cardigan , skirt etc memang simple and nice. Sedap disarungkan, bila dipakai dan digayakan apatahlagi sedap lagi mata memandang.

Design yang ditampilkan pun tidaklah tertalu berat , boleh saja nak digayakan untuk ke mana sahaja. Casual , formal bahkan nak raya nanti juga boleh.

Antara koleksi yang sempat Ty cuba dan yang ada di SuriScha ;





 

Sweet - sweet ala comel je semua pakaian jubah ke cardigan. Kalau Ty pakai nampak comel (orang katalah) , ni kan pula u olls yang memang dah sweet + comel.

Rage harga daripada RM75 hingga RM150. Dan kalau berkesempatan datang waktu tengah "Happy Hour" , harga turun lagi murah. Selalunya masa waktu makan lunch ataupun after office hours.

Fefeling top model

Nak dekat raya ni , ada berita gembira dari butik SuriScha. SuriScha akan mengadakan Jualan Koleksi Hari Raya sempena pembukaan Wisma SuriScha pada 26 Mei 2016 di Kota Fesyen MITC Air Keroh, Melaka. Orang Melaka yang kelapangan bolehlah turut sama hadir nanti sambil tengok-tengok koleksi tuk raya yang berkenan di hati u olls.

Nak tengok banyak lagi koleksi pakaian wanita , u olls boleh ikuti perkembangan di ;
Facebook : SuriScha Malaysia
Instagram : @surischa

Nak puaskan hati dan mata u olls , jom terus ke butik je di alamat ni ;
SuriScha
3-41-3, Jalan Medan Pusat Bandar 8
Bangi Sentral 
43650 Bandar Baru Bangi.

Jom sama-sama tampil dengan gaya cantik lagi comel dengan koleksi SuriScha , u olls. Berbaloi sangat kot.

11 comments:

  1. kualiti kain kat sini bagus.. next week dkna nak tengok koleksi raya pulak..

    ReplyDelete
  2. Tak sabar nak tengok koleksi raya..yang penting ada saiz kecik dan ngam dengan badan nad

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak datang tengok koleksi raya

    ReplyDelete
  4. skarang ni kalo lepak kat Bangi tu rasa cem lubuk butik best2.. rambang mata !!

    ReplyDelete
  5. yup.. dekat sana memang banyak jenis baju ada ooo.. tapi parking un susah mahu dapat.. haha.. kena datang awal pagi gitu..

    Blogwalking sini, jemput singgah baca artikle ini ye

    Bina Blog Berkualiti site...

    ReplyDelete
  6. comei jubah ty yang hitam putih ni ..berkenan pulak akak! haihhh ....

    ReplyDelete
  7. kat Bangi memang banyak kedai pakaian kan...kalau boleh nak singgah semua tempat kat bangi tu..apa pun baju yang yanty pakai kaler pink tu lawa sangat..

    ReplyDelete
  8. kalau yang ini pun dah cantik koleksi raya tu mesti lebih cantik kan..

    ReplyDelete
  9. alolololo comey ngat uols pakai jubah pink tu
    mcm nak kunyah2 hahahaha
    cantik2 jubah2 dia..

    ReplyDelete
  10. cantik! kalau kain selesa mesti sedap pakai..:)

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen