Touch Up dari Fiza Fantagiro

Friday, May 20, 2016


Salam u olls ,TERBUKTI! Saya memang seorang yang penyabar walaupun apa jua cacian , makian , tomahan tak kira dari sesiapa ; tersayang atau tidak. Lihat saja lah setiap kali berjumpa , saya redha dengan menjadi mangsa keadaan. Ya, saya redha dari menolak dan berkasar semuanya kerana saya sayang.

Kisahnya , kami habis kerja 4.30 petang dan dia ajak makan di Aroi Thai , Cyberjaya. Tapi lagi dua rakan blogger pula lepas jam 5.30 petang baru boleh datang join. Katanya sementara tunggu derang , jom teman masuk Guardian. Ingatkan dia memang nak beli apa - apa , sebaliknya Ty yang dengan light make - up berubah sekelip mata dengan hasil contengan si dia ni. Habis semua tester yang ada dia nak test kat Ty. 

Kelakarnya , pekerja situ memang cam dia. Ty bukan orang pertama dan terakhir dia buat model tak berbayar. Paling kelakar , dia patahkan eyeliner pastu boleh seret je kat lantai dengan kasut tanpa rasa bersalah. Malu Ty , muka bapak setebal lagi dari make up yang Kak Fiza buatkan.

So , terbuktilah memang Ty penyabar orangnya.

My one and only blur - happy go lucky sister ; +fiza fantagirO . Terima kasih kerana menjadi MUA tak berbayar Ty petang tu bersama dengan penaja yang tanpa sengaja ditaja oleh SilkyGirl.

Comel tak? Cantik tak? Berminat cari MUA boleh la hubungi kakak saya ye.

6 comments

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen

© Yanty Lee. Design by FCD.