Buffet Ramadhan Sajian Nostalgia di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur 2016

11:00 AM Yanty Lee 8 Comments


Salam u olls ,

Jom mengimbau nostalgia sambil berbuka puasa nanti di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur. Pastinya dengan hidangan juadah yang disajikan akan menggamitkan kenangan nostalgia u olls.

Okay , meh tengok dan Ty buktikan kat u olls antara menu juadah "Sajian Nostalgia" yang ada untuk dinikmati ketika berbuka puasa nanti ;

 Masak Lemak Siput Buloh

Gulai Ikan Patin Masak Tempoyak

Lauk Pauk ala Kampung

Briyani Gam

Ulam-ulaman & Sambal

Kambing Panggang/Golek
 
Sup Gear Box

Burger

Buah-buahan sebagai dessert

Ais Kacang

Serawa Pulut Durian

Rare bukan? Terliur pula Ty sendiri bila tengok semua ni , ini kan lah pula u olls. Jarang sekali ye durian boleh masuk hotel,beb! Terangkat woo dengan Sup Gear Box nya lagi. Banyak lagi menu yang ada.

Apatahlagi , sambil menikmati juadah berbuka puasa ni nanti akan dijamu pula dengan persembahan Ghazal. Untuk yang nak menunaikan solat , surau yang disediakan berdekatan saja. Mudah dan senang untuk bergerak.


Ada dua lokasi pilihan untuk u olls buat pilihan , samada nak berbuka puasa dan makan di Pacific Ballroom atau Zenda Restaurant. Cumanya harga adalah berbeza :-

Pacific Ballroom :
Tarikh : 6 Jun 2016 - 5 July 2016
Harga : RM 98 (Dewasa) & RM 49 (Kanak-kanak)

Zenda Restaurant :
Tarikh : 8 Jun 2016 - 4 July 2016
Harga : RM 128 (Dewasa) & RM 64 (Kanak-kanak)

8 comments:

  1. Kelabu mata nak pilih tempat buka puasa bulan depan nie.. banyak sangat pilihan

    ReplyDelete
  2. Betul2 .. Sup gearbox diorg mmg top la .. Dr jaoh dah bau ;)

    ReplyDelete
  3. It would be great to feast an array of sumptuous foods! Nyummeyh

    ReplyDelete
  4. ramadhan is coming !! sure banyak buffet2 macam ni pun susah nk buat pilihan..
    sedap sedap semuanya..

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen