Bella Kecam Produk Izeara Extravaganza Gara Tidak Panas!

10:30 PM Yanty Lee 5 Comments



Pergghh! Kecoh betul satu Malaysia baru ni. Gara - gara si hadek manis Bella bikin kontroversi dengan memuatnaikkan video amukan lepas buat laporan polis. Hanya sebab produk kurus Bella gunakan iaitu Izeara Extravaganza tidak panas. Bella sangkakan produk serum kurus ni akan memecahkan lemak - lemak tepu apabila panas. Dengan amarahnya Bella, dia telah membuat kenyataan yang membangkitkan kemarahan orang ramai bila menghina keluaran produk orang Melayu secara tidak langsung. 


Produk serum kurus dari Izeara Extravaganza memang tak panas rupanya. Bagus juga produk kurus Izeara Xtravaganza ni dikeluarkan sebab dengan cuaca Malaysia yang panas terik bolehlah sapukan tak kira dimana-mana ye dak? Sangat relevan.


Sebabkan viral video Bella ni, bersepah jugalah video parody. Alahai Bella. Tak cukup dengan itu, Ayah Rani Kulup Kipidap muatnaik videonya yang menegaskan untuk Bella tampil memohon maaf atas kata-katanya kepada seluruh rakyat Malaysia terutama pengasas produk berbangsa Melayu.


Lepas beberapa hari, alhamdulillah Bella pun tampil dengan berani dan memohon maaf secara terbuka pada video ke2. Tabik spring! Harap isu Bella ni semua orang maafkan dia. Sebab, pengasas produk serum kurus Izeara Extravaganza sendiri dah lama maafkan Bella juga mereka yang memberi tomahan terhadap produk keluarannya. That's the way, bruh!

Memang terbukti kot bila sendiri google search, testimoni dari pengguna produk serum kurus Izeara Extravaganza ni sebenarnya tidak panas dan berkesan pada mereka. Siap kata seumpama sedang mendapat rawatan perlangsingan dengan nilai ribuan RM gitu. Ini buat Ty rasa nak cuba juga produk serum kurus untuk pecahkan lemak degil kat badan Ty. 


Untuk perkongsian bersama tentang kelebihan serum Izeara Extravaganza :
1. Merupakan serum kurus PERTAMA yang TIDAK PANAS & TIDAK MELEKIT di pasaran.
2. Mengandungi "CAFEISILANE C" ; Bahan paling pantas untuk mencairkan lemak di bawah kulit.
3. Melawaskan pembuangan air besar selepas 1 jam digunakan.
4. Dapat menghilangkan "stretchmark" dalam tempoh 7 hari.
5. Cepat dan pantas menyingkirkan lemak-lemak tepu / degil.


Cam menarik kan produk serum kurus Izeara Extravaganza ni. Kalau u olls nak dapatkan "body raya" yang cun melecun nanti ala Siti Nordiana, bolehlah dapatkan terus produk serum kurus Izeara Extravaganza. Jom pakat Whatsapp : 0137773617 sekarang. Pembelian direct ni. Ty pun nak cuba, jom..jom!

5 comments:

  1. Hee itulah sebelum nak kritik kena pikir akibatnya in future .. =p

    ReplyDelete
  2. Huhu. Bella ni. X menyabaww nak kurus. Hehe. Semua org nak kurus. Min pun nak kurus. Boleh try ni product ni

    ReplyDelete
  3. haha! mcm2, dh viral cmni, mkin mletuplah produk ni..haha!

    ReplyDelete
  4. taktik pemasaran je tu.. nak naikkan produk

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen