Sambut Hari Jadi Blogger Ben Ashaari di Flora Kafe , AmpWalk

11:12 AM Yanty Lee 6 Comments


 A month belated birthday "boy"

30 Nov 2014 , tarikh hari jadi blogger hebat Malaya , Ben Ashaari . 
Sambutan dan majlis diraihkan bersama dengan geng – geng blogger lain juga anak kepada Farah Waheda, Iman Firah yang diadakan secara ringkas di Flora Kafe , The AmpWalk [klik].

Selamat Hari Jadi , semua! [belated dah]



Pakej sambutan hari jadi yang ditawarkan oleh Restoran Flora Kafe
- RM25/- untuk dewasa & RM10/- untuk kanak – kanak 6 – 8 tahun 
- Antara Menu yang disediakan ; Cucur Udang , Rojak Buah , Nasi Goreng , Mee Hoon Goreng , 
Kuih Tradisional Melayu , Bubur Manis , Air Sirap , H2O (Air Putih)











Untuk hiasan dekorasi seperti belon dan kek , boleh berunding dengan pihak restoran. Pasti mendapat layanan yang tip top dan tidak menghampakan.




Satu memori yang indah dan tak dapat dilupakan sebagai kenangan abadi bila dapat bersama- sama meluangkan masa di sini dengan suasana seperti bukan di restoran biasa. 


Terima kasih Flora Kafe & Niena Cke.

6 comments:

  1. Apasal tetiba macam #ouchhh tak buat lagi entri ni? Muahahaha... larikkkk jap gi beben kejar....

    ReplyDelete
  2. Environment and design restoran tu memang cantik. Sesuai untuk buat majlis! :)

    ReplyDelete
  3. Nampak cozy and santai je 👍

    lydzar.com

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum w.b.t
    Tumpang lalu ye tuan/puan.

    Kami dari Glowing Party House(GPH) menjual pelbagai barangan parti secara retail dan borong. Selain itu, kami juga menerima tempahan untuk membuat dekorasi belon sempena majlis harijadi dan majlis-majlis tertentu seperti:
    - Sambutan Hari Raya Aidilfitri
    - Hari Graduasi
    - Anniversary
    - Majlis Perasmian
    - Majlis Persaraan

    Bukan itu sahaja, GPH juga menjual barangan seperti:
    - Belon Helium
    - Sand Art
    - Party Items
    - Inflatable
    - Clown Service

    GPH merupakan syarikat yang dikendalikan 100% oleh bumiputera.

    Tuan/puan berminat untuk membuat sebarang tempahan untuk dekorasi belon atau ingin membeli barangan parti yang berpatutan?
    Sila hubungi outlet GPH atau walk in.

    GLOWING PARTY HOUSE

    Bangi Sentral Outlet
    6-33-01 Jalan Medan Pusat Bandar 8A, Bangi Sentral.
    Behind Zawara and same row with Felinna Boutique.
    ☎ 0389122915
    ⏰ Daily from 10am-8pm.

    Reko Sentral Outlet
    17G Jalan Reko Sentral 1, Reko Sentral Kajang.
    Same row with Econsave Jalan Reko.
    ☎ 0387414445
    ⏰ Daily from 10am-8pm.

    The Main Place Mall Outlet
    2F-30, Level 2, The Main Place Mall USJ21 Subang.
    ☎ 0380207681
    ⏰ Daily from 10am-10pm.

    Wholesale Warehouse Glowtex
    38 & 38A, Jln 1/8, Seksyen 1, Bdr Teknologi Kajang.
    ☎ 0387256165

    untuk sebarang sample, boleh layari
    FB: https://www.facebook.com/GlowingPartyHouse/

    website : https://www.glowtexballoon.com/

    #GlowingParty™
    #Glowtex™
    #PartyBorongSakan

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen