Sambut Hari Jadi Blogger Ben Ashaari di Flora Kafe , AmpWalk

11:12 AM Yanty Lee 5 Comments


 A month belated birthday "boy"

30 Nov 2014 , tarikh hari jadi blogger hebat Malaya , Ben Ashaari . 
Sambutan dan majlis diraihkan bersama dengan geng – geng blogger lain juga anak kepada Farah Waheda, Iman Firah yang diadakan secara ringkas di Flora Kafe , The AmpWalk [klik].

Selamat Hari Jadi , semua! [belated dah]



Pakej sambutan hari jadi yang ditawarkan oleh Restoran Flora Kafe
- RM25/- untuk dewasa & RM10/- untuk kanak – kanak 6 – 8 tahun 
- Antara Menu yang disediakan ; Cucur Udang , Rojak Buah , Nasi Goreng , Mee Hoon Goreng , 
Kuih Tradisional Melayu , Bubur Manis , Air Sirap , H2O (Air Putih)











Untuk hiasan dekorasi seperti belon dan kek , boleh berunding dengan pihak restoran. Pasti mendapat layanan yang tip top dan tidak menghampakan.




Satu memori yang indah dan tak dapat dilupakan sebagai kenangan abadi bila dapat bersama- sama meluangkan masa di sini dengan suasana seperti bukan di restoran biasa. 


Terima kasih Flora Kafe & Niena Cke.

5 comments:

  1. Apasal tetiba macam #ouchhh tak buat lagi entri ni? Muahahaha... larikkkk jap gi beben kejar....

    ReplyDelete
  2. Environment and design restoran tu memang cantik. Sesuai untuk buat majlis! :)

    ReplyDelete
  3. Nampak cozy and santai je 👍

    lydzar.com

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen