Makan Tengah Hari Di Bunian @ Warung Tapak Sulaiman

12:16 AM Yanty Lee 3 Comments


Penuh meja , makan ke melantak?

Kerja dah habis bro! Sebelum semua bercuti panjang sampai tahun depan , unit yang sentiasa beroperasi kali ni secara mendadak terpaksa shut down operation. Apa - apa kerja tunggu tahun depan. Aktiviti luar tak sempat nak rancang , cumanya ke Warung Bunian @ Warung Tapak Sulaiman untuk makan tengah hari bersama. 

Menu hari Selasa ; 

Ikan Goreng

Gulai Udang Galah

Sambal Ayam

Hancur betul diet ! Habis control  dah untuk makan tapi agak tertewas. Mampu tengok je +ara leeya menambah tapi tabik spring dengan +Nadia Azis boleh dia makan lauk je. Memang betul - betul diet la ko , Nad! 


Argh , tak ready tapi ni je ada. Jadilah.

Sebenarnya big bos yang belanja tapi dia tak dapat nak join masa makan , kami semua dah habis makan baru dia sampai. Apa pun tarak boleh. Anyway , thank you bos!

Alamat : 
WARUNG TAPAK SULAIMAN / BUNIAN 
NO 80 A JALAN JAMALUDDIN, 
DESA PUTRA, SG MERAB 
43000 KAJANG SELANGOR. 
No Tel (H/P) : 017 3812246 - Alang

Untuk pengguna GPS di semartpon , boleh cuba connect terus ke link ni - http://4sq.com/i144e2.

3 comments:

  1. Famous gak tempat ni tapi tak sempat sempat lagi nak pegi.

    ReplyDelete
  2. pernah eprgi tempat ni sekali memang sedapp :D

    ReplyDelete
  3. Salam kenal dan selamat tahun baru....

    tu dia banyaknya makanan dengan kaler yg mengugah perasaan.... kalau lagu ni memanglah habis diet... takyah cakap lah... sambung tahung depan je la

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen