Part II : Percutian Bersama Kelab Blogger Ben Ashaari Di Bukit Gambang Resort City

2:26 PM Yanty Lee 5 Comments


Terlupa diri seketika


Bangun pagi terus gi breakfast. Ini baru "sarapan pagi" , variety choice of morning breakfast hado. Dak +Fatin Bella dah tak keruan. Caribbean cafe memang bapa besar , orang ramai gila. Tak de nak melantak sangat sebab semua tak sabar nak ke theme park.







Tak tahu nak taip apa sebab dari bapak budak , mak budak , semua memang lupa diri. Walaupun tengah hujan renyai - renyai pun , tak dikisahnya. Janji puas! Habis berendam , nak nangis rasanya bila tona kulit dah bertukar warna. Oh man!

Ke Safari Park dulu sebelum gerak ke Kuala Lumpur / Putrajaya.

seghupa dak?

Muka kepenatan

Terima kasih sekali lagi buat firma guaman rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari  untuk penajaan percutian ini. Walaupun last minute di paksa untuk turut serta dengan geng blogger lain , it was a great and wonderful short trip dengan korang. 

Next trip? In Februari , perhaps.

5 comments:

  1. weiiii gambor ngan si lembu hitam tu tak bagi pun huhhhh.....

    ReplyDelete
  2. wahhhh haritu kite pegi pun tak g mane pun.. duk dlm bilik je. emmm

    ReplyDelete
  3. gelungsur air tu boleh pakai baju biasa ek. kalau kat bukit merah kena pakai swimming suit baru boleh naik gelongsor air. okey nak pergi lah nanti hihihihihi

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen