Wednesday Wordless : Sekatan MAMPU

6:43 PM Yanty Lee 10 Comments





10 comments:

  1. Aikk Hari tu kak Dkna jadi macam ni juga... Kak ty satu kerja ke dengan kak Dkna??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang dah lama , ntah apa la MAMPU ni. Satu kompleks, Ena.

      Delete
  2. eda punye office pun kena mcm ni..yang mne agensi kerajaan comform kena la..kerja orang iT..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sakit hati kan.. sebab kan berdomain je pun. memang free sgt orang IT. Serupa kerja kita ni tak jalan. Perghhh

      Delete
  3. Replies
    1. tak tahu la. nak santai time lunch ke pe dah xleh la PA pasni.. link blog dgn link entry penuh je boleh buka, itu pun nasib.

      Delete
  4. Oh mannn! Mohon tolong jgn sampai kat tempat akak huhu. Serius, ni boleh menyebabkan kita kemurungan kan ty..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat la Kak. Murung , ooo burung eh! melampau sangat. ramai lagi blog personal boleh plak.. grrr

      Delete
  5. Oh, sabar yer. jemput singgah blog mamamyja. www.mamamyja.com. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uwaaa mana boleh sabar. In sha Allah. TQ singgah.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen