Dia dan Saya Hanya Kisah Silam

11:46 AM Yanty Lee 20 Comments




"Tak dapat kad?"

"Ala..abang tak jemput ke?"

(muka blur memang Monday Blues yang tak dapat tangkap apa nak disampaikan)

Terus datang buka cerita , hal dia. Maaflah, sedikit pun dah tak ambil peduli pasal yang lepas. Past is past , dengan haluan masing - masing.


Kecewa?


Gembira lagi ada dari bergelombang hidup bersama biawak hidup.



Mati atau hidup si dia tiada lagi kaitan dengan aku.

20 comments:

  1. been there experience it...biawak hidup ni tak ada guna simpan dan bela... menyusahkan diri sendiri jer nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. For me , mmg xperlu dah. Sangat myusahkan.

      Delete
  2. Benda dah lepas memang tak ada guna pun untuk dikenang, sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes , tapi biasalah manusia disekeliling kita nak provoke.

      Delete
  3. Eh ! Sama situation. Kita pun dapat soalan tu since ex kita tu satu office dengan kita until now. Tapi ada ai kesah. Tssskk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apapun sekrang dh bergelar Puan. Tahniah Nadia.

      Delete
  4. Replies
    1. Yes , memang tak amik kisah peduli pun... Tengah meneruskan kehidupan seperti biasa.

      Delete
  5. Assalamualaikum ty, buat derk jelah. masuk telinga kiri, keluar telinga kanan. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tersangat watlek watpis Sheila. Hahaha

      Delete
  6. Hye Awak..nak tanya ni... kad jemputan dapat tak???maybe tak sampai sebab saya lupa letak stem.. hehehe
    Kak yanty relax...banyak corong dunia kita tak selongkar lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hang kawen sampai pps kad memang melampau baq hang. Haha...

      Kan banyak lagi nak jelajah.

      Delete
  7. wat lek wat peace je ty! hhhehehe~

    ReplyDelete
  8. Wahhh... takutnya Okje baca statement bawah tu Ty...
    Mmg mcm dah serik tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sgt la serik , putus cam tu ja , bil fon Ty plak settle sbb nama Ty. Laki ke Jantan , Okje ..cer cite.haha

      Delete
  9. lantaknya situ. janji kita lebih bahagia ye dak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergi mampus. Dia bhgia ke tak Allah SWT je la membalasnya.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen